Attól is függ, mit nevezünk büszkeségnek. A tiszta patrióta büszkeség leginkább a svájciakra meg az észak-európai népekre jellemző. A soviniszta, mindenki más hülye de mi vagyunk a fas.zagyerekek a kelet-európai népekre, főleg az oroszokra jellemző. A feudális eredetű, szolgáljuk a hazánkat, vezetőinket a távol-keleti népekre. Az USA szerintem a soviniszta és a patrióta kombinációja.
2019. szept. 17. 13:06
3/11 anonim válasza:
USA. Sehol nem láttam annyi nemzeti zászlót csak úgy random családi házakon, mint ott. Igaz, ott senki sem b_aszogatja őket ezért. Itthon kimernél tenni egy zászlót a házadra, kapnád az ívet rendesen. Ott nem szólnak le, ha büszke vagy, akár a hazádra, akár magadra.
De persze ebben nem követendő példa USA.
2019. szept. 17. 13:07
4/11 anonim válasza:
Egyértelműen Izrael.
2019. szept. 17. 13:08
5/11 anonim válasza:
Magyar. Itt van a Föld Szívcsakrája
2019. szept. 17. 13:12
6/11 anonim válasza:
Szívcsakra=?
2019. szept. 17. 16:46
7/11 A kérdező kommentje:
A pillisben van Hadházi szerint
2019. szept. 17. 19:05
8/11 anonim válasza:
Egyértelműen az USA.Szívre tett kéz a Himnusz alatt, MINDENHOL, a házakon, az intézményekben, a tűzoltóautók hátulján ott van az amerikai zászló.Soroljam még?A 2. világháborúban százezrek vonultak önként azokba a haderőnemekbe, amelyek nem soroztak (ilyen volt például az ejtőernyős, vagy a tengerészgyalogság).
"De persze ebben nem követendő példa USA."
Nem hát, nehogy legyen egy minimális összetartás nemzeti szinten, amiben mindenki egyet értene.Szerencsére az USA nem ilyen defetista nép mint a magyar.
2019. szept. 17. 19:24
9/11 anonim válasza:
A franciák biztos hogy nem. Az amerikaiak és az oroszok annál inkább. Az izraeliek és a japánok is nagyon büszkék. De a törökök is nagyon büszkék. Egyébként a szlovákok is nagyon büszkék, én itt élek és látom, Szent Cyril és Metód szobrok mindenhol, Ludovít Stúr szobor Párkányban (ahol Stúr sosem járt), stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!