Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Európai Uniónak erre...

Az Európai Uniónak erre kellenek a bevándorlók?

Figyelt kérdés
Az EU szeretne Európai Egyesült Államok lenni. Az Amerikai Egyesült Államokat a latin amerikai bevándorlók tartják el. Olcsó munka erő. Ezt akarja az EU is? Nem akarják kiszervezni külföldre a gyártást ahogy eddig, inkább ide telepítik az olcsó munka erőt? Valljuk be, a tolerancia kampány, a PC csak ürügy, arra megy ki a játék, hogy ne Pakisztánban, Afrikában, Kínában, Indiában rakják össze fillérekért a gyárakban a 'mindent' hanem itt Európában rakják össze fillérekét.

2019. szept. 13. 22:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

'Ez neked úgy hangzik, mintha szeretnének bevándorlókat?'

Ha nem szeretnének bevándorlókat mire volt jó a willkommen, mire volt jó, hogy minden tagállamot kritizáltak aki nem akart befogadni menekülteket, miért karakter gyilkolják Salvinit?

'Angela Merkel egyébként 2010-ben konkrétan azt nyilatkozta, hogy a multikulti megbukott, az ottragadt török vendégmunkásokról/bevándorlókról meg azt, hogy "azt hittük hazamennek".'

Igen tudom, ehhez képest viszont 2015-ben mégis fogadtak be bevándorlókat.

'Lásd Trump elnökké választása.'

Azért a baloldal a hibás és csakis a baloldal.

2019. szept. 14. 09:15
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

"Ha nem szeretnének bevándorlókat mire volt jó a willkommen,..."

Angela Merkel és kormánya hidegrázást kapott arra a gondolatra, hogy a világsajtót ellephetik olyan képek, amik azt ábrázolják, hogy szögesdrót, az egyik oldalon toprongyos emberek, a másik oldalon egyenruhás, fegyveres németek. (ismerős?) Márpedig ez lett volna a dologból, mert arra nem számíthattak, hogy majd a magyarok/osztrákok/olaszok stb. sokáig visszatartják ezeket az embereket. Előre menekültek és azt mondták "Willkommen".

" ...mire volt jó, hogy minden tagállamot kritizáltak aki nem akart befogadni menekülteket,..."

pókereznek és emelik a tétet.

kb. az van, hogy az 500 milliós EU simán be tudna nyelni néhány millió bevándorlót. Észre se vennénk őket, ha egyenletesen eloszlanának. Ezért aztán baromi jól hangzik, hogy osszuk el és akkor minden jó lesz. Két gond van a dologgal:

1. Rohadtul nem kellenek senkinek

2. Rohadtul nem akarnának eloszlani. Nekik pl. a német szociális háló és életszínvonal kell, nem pedig pl. a magyar.

Csak hát amíg az első nem változik, addig a második nem is kerülhet napvilágra, így ameddig ez az állapot marad, tetszeleghetnek a humanitárius és karitatív szerepben és a saját polgáraiknak is mondhatják azt, hogy a többi ország miatt xar a helyzet, nem mi tehetünk róla. (még kb. működik)

"...miért karakter gyilkolják Salvinit?"

Nem igazán kell karakter-gyilkolni, csak elmesélni róla a valóságot. Szerintem.

De egyébként bűnbak. A kutyán nem érdekelné, hogy mit csinál a saját háza táján, ha tenne keresztbe az EU-nak (Erdogannal és Kadhafival is pacsiztak, csak nem olyan rossz...), de megteszi így ő a patás ördög.

"Igen tudom, ehhez képest viszont 2015-ben mégis fogadtak be bevándorlókat."

Az ő szemszögükből nem volt választásuk. A megállításuknak vállalhatatlan következményei lettek volna. A német politika a mai napig a náci haláltáborok árnyékában létezik.

2019. szept. 14. 14:50
 13/18 A kérdező kommentje:

# 12 Ha valóban ez a helyzet az sok mindent megmagyarázna, de akkor miért nem lehet ezt így kimondani?

Miért azzal van tele a mainstream média, hogy milyen jó a diverzitás és aki szerint nem jó az egy fasiszta iszlamofób?

És miért fogadnak be további embereket akiket gumi csónakról szednek fel NGO-s hajók?

2019. szept. 14. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2019. szept. 15. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

2015 előtt nem működött ilyen mértékben ez az egész, tehát valami történt, amiről nem tudunk, vagy megpróbálják kimagyarázni. Senki nem akarja befogadni őket, miért pont Európának kellene, egy másik kultúrának? Legfőképpen a gazdag arab országoknak kéne őket befogadni, ők közelebb vannak, és a kultúrájuk is ugyanolyan. Őket vajon miért nem nácizzák le, és miért nem mondják rájuk, hogy embertelenek meg kirekesztőek?

Merkel is mond mindenféle egymásnak ellentmondó dolgokat össze-vissza.

Munkaerőnek nem alkalmas a nagy részük, semmilyen munkaerőnek nem, mert nincsen meg hozzá az alapvető műveltségük, sokan még a saját nyelvükön sem tudnak írni meg olvasni. Sőt eleve nem is menekült a nagy részük, és már alig van olyan térség, ahonnan háború miatt jönnek. Talán már Szíriában sincsen, bár azt nem tudom.

Hogyha a biztonság miatt akarnának jönni, akkor megállnának az első biztonságos országban. De nem, ők a jólét miatt jönnek, dolgozni eleve nem is akarnak, csak egy kicsi részük. Európának is arra a részére mennek, ahol a legjobb az élet, a szociális ellátás, ahonnan a legtöbb segélyt le tudják húzni. A közbiztonsági és kulturális eredetű problémákról már nem is beszélve. Ezeket mindenki tudja, de valahogy mégsem látják be nyilvánosan, hanem még mindig jönnek a munkaerő és demográfiai magyarázattal. A munkaerő magyarázat az a fentebb említettek miatt megbukott, ehhez nem is kell politikusnak lenni, hogy belássa az ember. A demográfiai cél az még működne, mert nagyon szaporodnak, csak éppen ők nem európaiak. Ez meg így szintén nem jó. Európának ők semmi hasznot nem jelentenek, sőt senkinek sem.

Akiknek képzett munkaerő kéne, azok menjenek ki ezekbe a térségekbe, kutassák fel őket, toborozzanak, és szállítsák be őket maguknak ide Európába!

Kadhafi egyébként megmondta előre, hogyha őt megdöntik, akkor Európát elözönlik a migránsok. Szíriával meg nem tudom, hogy mi volt a baj, diktatúra az van jó néhány a Földön, megvoltak maguknak békében, amíg szét nem verték ezt a rendszert is. Bár ahogy írtam, nem tudom, hogy most mi van ott.

Ezzel a náci szöveggel jönni meg szerintem egy nagy marhaság, annak már több mint hetven éve vége, sosem lesz már olyan sem Németországban, sem máshol Európában. Mi köze a nácizmusnak ahhoz, hogy egy ország megvédi a határait normálisan, a törvényeket betartva az illegálisan érkező tömegektől, akár katonákkal is? Ezt kéne tennie a németeknek meg egész Európának, úgy mint ahogyan a gazdag arab országok teszik meg az USA, az ausztrálok, és a Föld minden más része.

Az is furcsa, hogy Kelet-Európából meg a föld más részeiről is rengeteg képzett ember érkezik Nyugat meg Észak-Európába, és mégis munkaerő hiány van ott is. A népesség lassú gyarapodása meg azért indult be ezekben a térségekben, mert egy csomó nem európai ment oda, és megy folyamatosan. Ez így tényleg Európa lassú és furcsa halála, bár ez a könyv nem tudom, hogy miről szól, majd utána nézek.

Van ez az összeesküvés-elmélet, hogy szándékosan ezt akarják ezt az egészet, hát akárhogyan is nézzük, minden jel erre utal, hogy valakik ki akarják cserélni Európa lakosságát, illetve fel akarják higítani. Mert ahogy írtam, teljesen logikátlan, hogy képzetlen és más kultúrájú emberek milliói jöjjenek ide, akik semmilyen hasznot nem jelentenek, sőt ellenkezőleg. Ezt valakik szándékosan akarhatják.

Meg milyen dolog már az is, hogy az embercsempészekkel nem tudnak mit kezdeni. Ne már, tényleg, ezt elhiszi valaki? Hagyják őket kilométerek ezrein keresztül haladni, a bevándorlókat furikázni, miközben élnek, mint Marci Hevesen. Mi már csak azt látjuk, hogy megjelennek a migránsok Törökországban meg az afrikai partoknál, de oda el is kell jutniuk sivatagokon meg hegyeken keresztül, kilométerek kőkemény ezrein keresztül! Apropó, törökök. Milyen dolog már ez is, hogy egy egész földrész hagyja magát zsarolni a törökök által, és ki vagyunk nekik szolgáltatva! Ez így megint csak nevetségesen furcsa és egyben tragikomikus is! Szerintem egyes kormányok is összejátszanak az embercsempészekkel, így van megszervezve az egész. Mindenki jól jár közülük, "csak" mi, a nép szívjuk meg keményen, meg az európai kultúra.

Ezért mondom azt, hogy hajlok az összeesküvés-elméletnek mondott verzió felé, hogy valakik szándékosan akarják ezt az egészet. A tengeri határokat is meg lehetne védeni simán, hogyha az ausztrálok, a gazdag arabok meg az USA, az oroszok és Kína meg mások meg tudják tenni, akkor Európa is, ha akarná, de valamiért nem teszi. Ez az olasz politikai fordulat sem lehet a véletlen műve szerintem. Már rögtön engedik is be őket. A kulcsországok, ahová a migránsok először érkeznek, meg a célországok valahogy valamiért nem akarják megvédeni a határaikat. Úgy tűnik, hogy Európát valakik tönkre akarják tenni. Ahogyan írtam, annyi rengeteg a furcsa, logikátlan dolog ebben az egészben, hogy efelé hajlok sajnos én is, mint ahogyan mások is sokan.

2019. szept. 15. 09:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy az EU-nak mire kellenek a bevándorlók. Képzetlenek, más kultúra, nem integrálódnak, de azért ezerszám érkeznek ide. Az is eléggé szemet szúr, hogy meg sem nagyon kísérlik lekapcsolni az embercsempészeket, és azokat sem vágják ki az EU-ból akik nem idevalók.

Még a vak is látja, hogy itt egy szervezett dologról van szó. Jó példák erre az olaszok, megbuktatták azokat akik nem engedik be a bevándorlókat, most olyan kormányuk lett (szavazás nélkül), akik kitárták a kapukat.

Már nem lehet tagadni, hogy itt egy szervezett dolog van, aminek hosszú távon mi isszuk meg a levét. Elég látványos ez a lakosságcsere.

2019. szept. 15. 09:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#16 Abszolút így van minden jel szerint. És ehhez nem is kell valamelyik politikai párttal meg oldallal szimpatizálni, és csak azért érteni egyet velük, mert ők ezt mondják, és valaki már eleve nekik hisz, tehát emiatt ezt is elhiszi.

Nem, ezek a dolgok semleges nézetből, politikai szimpátiától függetlenül most már tisztán láthatóak. Csak az az elképesztő sajnos, hogy hogyan képesek ilyen aljasságra, hogy tönkretegyenek egy egész földrészt csak azért, hogy ők jobban tudjanak uralkodni felette. Ezt nem tudja bevenni a gyomrom, meg még sok ember gyomra. Ez a földrész az emberi civilizáció és kultúra, a tudományok bölcsője, és bár sok aljasságot is elkövettek az európai emberek a történelem folyamán, nem ezt a sorsot érdemli ez a földrész. Jó, kiigazítom, lehet, hogy a történelem hajnalán máshol korábban is kialakultak civilizációk, de a tudományban és művészetekben vitathatatlan az európai és európai eredetű ember vezető szerepe. És most ezt akarják tönkretenni.

2019. szept. 15. 11:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom Európát bűnös kontinensnek. Az Európán kívüli civilizációk is követtek el legalább annyi mocsokságot, mint az európaiak. Aki ezt vitatja, az egyszerűen hazudik (nem rád értem). Egyébként piszok látványos dolog, hogy az EU-n belül a nem jobbos pártok általában a migráció mellett vannak teljes mellszélességgel. Persze olyan fals magyarázatokkal, amit már rengeteg szakértő hülyére cáfolt.

2019. szept. 15. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!