Az emberek miért nem látják be, hogy támogatniuk kellene Donald Trump-ot és Vlagyimir Putyin-t, mert ők ketten lesznek azok, akik megmentik az emberiséget?
Az USA még mindig szuperhatalom, akárki akármit mond. Oroszországot meg nem lehet leírni, Putyin befolyása hatalmas még mindig.
Ha ez a két férfi összefogna... Meg tudnák oldalon az ÖSSZES problémát a világon. Elhiszitek? Csak nézzetek rá erre a képre:
Olyanok, mint a hősök.
Ezt a két embert kellene támogatni, mert kezükben a megoldás. Ha Amerika és Oroszország összefogna, akkor Nagy Sándorhoz hasonlóan legyőzhetetlenek lennének.
Egy időben Hitler és Sztálin is összefogott. :DDDDDDDDD
Na ez is körülbelül olyan lenne.
Szegénykém...
Orbánt kihagytad.
Egyébként Putyin annyit számít a világpolitika palettáján mint egy paraszt a sakktáblán.
A király és a királynő szerepét már rég Kína és USA tölti be, gondoltam szólok.
Ja, Putyin éppen megold egy problémát: [link]
Micsoda kompetencia!
ööö... azért mert nem szeretnék egy olyan országban élni mint a mai Oroszország.
Az usa-ban szerencsére nem olyan könnyű szétverni a demokráciát mint pl nálunk, úgyhogy ott Trump nem tud annyi kárt okozni. 4 (v. 8év) idiotizmusát az USA valószínűleg simán ki fogja heverni.
Ha ez a két ember összefogna... ha meg Marinéni szenet enne, meg kerekei lennének akkor ő lenne a gőzmozdony.
Szörnyű,hogy egyeseknek ez a példakép.
Oroszországban nem igazán van nyugati értelemben vett demokrácia.
Trumpli meg úgy nyert,hogy kevesebb szavazatot kapott,mint Hilary,a választási rendszernek köszönheti,hogy nyert.
Szerintem nem igazán fogna össze Putyin Trump-pal. Minden orosz ismerősöm meg egyenesen utálja Trump-ot (többnyire Putyin-pártiak).
Én szimpatizálok Putyinnal, viszont Trump-pal nem, valamint Orbánnal sem. Mindketten túlzottan nacionalisták, nem a mai világba valóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!