Baloldaliak, liberálisok, mivel magyarázzátok az elmúlt hét tragikus németországi eseményeit?
Oké nincs migrán, de akkor mit láttam.
Oké mondjuk nem láttam és hazudok..
Mondjuk igen ha valaki most azt írja hogy hazudok, arra úgyse lehet érdeme reagálni 😂
Tényszerűen állíthatom, hogy a bűnözők arányaiban elsősorban férfiak, jóval kisebb arányban valamilyen bőrszínűek vagy ideológia követői.
Nos kérdező, ebben az esetben mi lenne az ésszerű kollektív büntetés? :p
#25 Nem ezt kérdeztem.
Azt kérdeztem, számon kéred-e a náci barátaidon.
"A machetés, robbantásos, késes, savas, kamionos, stb. merényletek tipikusan migránsokra jellemzőek."
Az fémlopás, unokázás, csencselés meg tipikusa a cigányokra jellemző. Akkor van cigány bűnözés ? A magyar kormány erősen tagadja. És a magyar kormány nem liberális.
Ha van migráns bűnözés akkor van cigány bűnözés is.
Nagyon veszélyesek a liberális eszmék, ez ai itteni hozzászólás okból is látszik.
Nagy tömegeket mozgat ez az eszme. Addig liberális valaki, amíg a saját érdekeit nem sérti, ha megöli valaki egy ballib gyerekét, mondjuk egy migrán amiből nincsen ugyebár egyse az EUba, akkor ő is általánosítani fog.
A gazella sem tartja el az oroszlánt, teljesen normális dolog, hogy félelemmel és előitélettel néz rájuk.
Ha egyszer felzabánja a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!