Külföldön is ilyen nevetségesen alacsony a köztisztviselők fizetése?
"Aki keresni akar az meg válassza a verseny szférát. "
Vagy trollkodsz, vagy végtelenül szűk látókörű vagy. Gondolj erre majd akkor is, ha nem lesz tűzoltó, mentős, tanár, elfogynak a hivatalnokok az OEP-ből, nem lesz aki számfejtse és utalja a GYES-t, a nyugdíjat vagy a CSP-t. Nem tudod eltemetni a halottakat, mert nincs aki anyakönyvezze. Hosszan folytathatnám.
Zsuzsika kedves, a mentősök és a tanárok nem köztisztviselők, ráadásul szerintem nehezebb munkát is végeznek mint a hivatalnokok!
A "szűk látókörüségemről" meg csak annyit hogy pályakezdőként az egyetem után én magam is voltam köztisztviselő egy évig. De mivel az illetményrendszer a munkaéveket díjazza, esélyem se lett volna annyit keresni mint a következő munkámban ahol már 1 év után dupla pénzt kaptam a hivatalhoz képest. Persze a cégnél nem is esett ki a toll mindenki kezéből du. fél ötkor, hidd el hogy a hivatali munka egy teljesen másik univerzum, viszont vannak és mindig is lesznek akiknek pont az felel meg.
Andi:
Tanárok meg mentősök és egyéb hasznos szakmák fizetése, ha rajtam múlna, minimum, hogy a mainak a duplája lenne.
Kettő:
Aki ezeken kívül egy hivatalba ücsörög és 120-ért ott nézeget az megérdemli a sorsát.
Ver a víz ha ilyen helyekre be kell mennem ügyet intézni. Első leszek aki minden ilyet online intéz ha már itthon is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!