Szerintetek hogyan, milyen körülmények közepette fog majd valamikor véget érni Putyin elnöksége?
Valszeg meghal.
Ha jól tudom, már nem annyira fiatal és az oroszok nem élnek túl sokáig.
Putyin halhatatlan mint Orbán és Erdogán is. Törvényes demokratikus úton nem fog menni a leváltásuk ebben biztos vagyok.
Éppen most olvastam hogy Putyinék jelenleg töröltek egy ellenzéki és egy független indulót a helyhatósági választási jegyzékből formalitásra hivatkozva. Sajnos nálunk is így fog menni ha megszorongatja valaki a Fidesz tökeit.
Most éppen vannak jelek arra, hogy inog az elnöki szék alatta. Régóta tudni lehet, hogy a túl nagyra nőtt oligarchák akár el is pártolhatnak Putyin mellől, ha találnak számukra jobb és biztosabb jelöltet.
Illetve az orosz nép is lassan kezdi levetkőzni a szovjet múltat. És ha ez megtörténik, akkor Putyint (vagy ha közben más szovjet diktátor típusú elnök kerülne a székbe, akkor őt) szabályos keretek között is le lehet váltani.
Nem tudom, miért nehéz megérteni, hogy az orosz nép az erős cárt becsüli.
Ő meg az.
Meg fogja szervezni az utódlását, különben kárba vész, amit elért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!