Mi lenne ha Orbán felmondaná a Nato szerződést és behivná az Oroszokat?
Sajnos egyet kell értenem a kérdezővel.
Ez a k'csög bármit meg mer tenni. Ha meg akarjuk valamiben akadályozni, akkor fizikai erőszakhoz kell folyamodni vele szemben, különben ő fogja alkalmazni, ha kell idegen ország segítségül hívásával. Retteg a felelősségre-vonástól! Ha nem állítjuk meg, ki fogunk lépni az EU-ból, azt követően pedig a NATO-ból.
Ha 2/3 birtokában így dönt, a sok bólogató fideszes meg rábólint, akkor mit tudunk tenni?
SZÉT KELL VERNI EZT A KORMÁNYT!
#13 vagyok:
Ehhez a felismeréshez az is szükséges hogy vagy neked is legyen bűnözői múltad, vagy ismerd a bűnözők gondolkodását. Én az előbbi vagyok.
#13, Piros Kalapácsnak:
Ez szerinted érdekli a "büdösbogarat"?
Qrvára nem! Nem hiszem hogy kérdezte a véleményed! :D
"Paks 2 a kezdet az Oroszok bejönnek"
Tévedsz. Már a spájzban vannak. Ahogy a kínaiak, amerikaiak, németek, arabok, stb. is.
Ne parázz, tovább élsz.
"SZÉT KELL VERNI EZT A KORMÁNYT!"
Erővel, ha nem megy demokratikusan. Ez annyira, de annyira kommcsi technika. Pont mint az oroszok (ahogy a történelem bizonyította már többször) akkor miért félsz tőlük?
Volt rá 2 választás az elmúlt 1 évben, hogy a "többség" érvényt szerezzen az akaratának. Nem sikerült mozgósítani az állítólagos 6 millió biztos ellenzéki szavazót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!