Tudnátok ajánlani hasonlót?
Igen, nagy álmom, legalábbis volt, hogy az amerikai világhíres Navy Seal elit kommandóhoz csatlakozzak, de ugyebár ez sokkal de sokkal bonyultabb történet, mint amilyennek hangzik. Persze a zöld kártya, bevándorlási ügy, satöbbi.
Fiatal vagyok, de egyáltalán nem akarok olyan dolgokat csinálni, amit a mai fiatalság. Egyszerűen tenni akarok, és valamit elkezdeni az életemmel. (A mai fiatalsággal ellentétben)
Mindenképpen az elit alakulatok/hadseregek izgatnak, de ha már lúd, legyen kövér, és akkor jött szóba a Seal.
Milyen más hasonlót tudnátok ajánlani? Magyar... hát nem is tudom... valami más?
Túlzottan az úszás nem az erősségem, ezért nem féltetlen a Seal a cél. Persze más egységeknél is kell a vízben mozogni, de nem olyan szinten.
Green Berets azért vonzóbb, mert a paratrooper irányzat vonz nagyon. Idegenlégióval csak az a probléma, hogy nem beszélek franciául.
Hát, ha nem az úszás az erősséged, akkor a SEAL ugrik, mert ugye a mozaikszó annyit takar, hogy SEa, Air, Land... Vagyis ahol otthonosan mozognak. Meg az se valószínű, hogy te az életedben bekerülsz oda, nem a képességeid miatt, hanem azért, mert nem vagy amcsi.
Az idegenlégió vagy te, ha nem akarsz a magyar különlegesekhez menni (nem tudom, amúgy miért?), Egyébként az se feltétlen hátrány ott (na jó, azért elég hátrány, de nem megoldhatatlan) ha nem beszélsz franciául, mert elvileg kapsz ott nyelvoktatást is, plusz olyan mellé osztanak be, aki beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!