Akik hisznek abban, hogy Kennedyt Oswald lőtte le, nem zavarják ilyen tények, hogy 5,8 másodperc alatt még soha senkinek nem sikerült 3 célba jutott lövést leadnia egy puskából?
Az akkori világbajnok, Hammerl György se tudott még csak a közelébe se jutni,
Az meg totál nonszensz, hogy mozgó célpontra, közel 100 méterről, ami az első találat után még az autón belül is mozgott, sőt az autó elkezdett gyorsítani, szal kb lehetetlenebb helyzet nem is lehetett volna, 3 lövést ad le és mind talál.
Amit linkeltél meg egy nagy marhaság, most olvastam bele.
Állítja, hogy nem nagy teljesítmény ekkora távolságról lelőni egy embert. Jah, csak itt az idővel van a baj.
A mai világban elég megnyitni a Youtube-ot illetve megnézni a Kennedy gyilkosság felvételeit meg a Google Mapsen a helyszínt. Lassú autó, nem őrült nagy távolság, plusz minden viszony adott a tiszta lövésre. Látszik, hogy eltelik több másodperc a második és harmadik (végzetes) lövés között, nincs ebben semmi hihetetlen.
Egy jobb vadász is simán lelőtte volna ugyanígy.
Igen, egy nem valós időben folyó felvételen több.
Egyébként az előbb írtam, hogy Hammerl László nyilatkozott, hogy külön felkérték és nem tudták megcsinálni.
Akkor most miért vagy ilyen értetlen hülye, aki dobálózik a vadászokkal?
Komolyan mondom az eszem megáll.
"Állítja, hogy nem nagy teljesítmény ekkora távolságról lelőni egy embert. Jah, csak itt az idővel van a baj"
Azt is reprodukálták, 5,15 illetve 4,8 sec alatt is sikerült. A linkelt jelentésben ez is szerepel.
"Akkor most miért vagy ilyen értetlen hülye, aki dobálózik a vadászokkal?"
A kérdező tipikus konteó "hívő". Alapból nem valós tényekkel érvel, majd amikor felhívják erre a figyelmet, átmegy primitív anyázó üzemmódba.... :D
"Azt is reprodukálták,"
Videó is van?
"A kérdező tipikus konteó "hívő"."
Jaja, én vagyok a konteo hívő, mert hamarabb hiszek profi lövészeknek, mint neked, aki szerint egy vadász is simán megcsinálja :D
Mi lesz a következő, a szomszédod 8,9 alatt futja a 100-at, Usain meg csak egy bohóc?
"Videó is van?"
Bármilyen hihetetlen, nem a majdani buta összeesküvéselmélet-mániások győzködése volt a cél, hanem hogy a nyomozás során kiderítsék, mi és hogy történhetett. Szóval honnan lenne videó, meg minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!