Szemüvegesként, komolyabb, de nem súlyos gerincferdüléssel lehetnék katona? Itthon persze.
A szemüvegem most fejből nem tudom mennyi, - 3, 25-ös talán, a másik szemem vagy rosszabb vagy jobb kicsivel.
Gerincferdülésem van, S alakban, meg alul, az alsó csigolyák össze vannak csontosodva.
LEhetne így esélyem? Fiatalabb, pályaválasztó koromban nagy álmom volt a katonaság, csak akkor meg se próbáltam végül, mert egy katona ismerősünk azt mondta esélytelen, viszont nemrég szólt ő nekünk, hogy most lehet lehetnék katona, mert lazítottak a feltételeken és kell ember, főleg fiatal.
Még nem vagyok 25.
3# Mekkora poéngyár vagy haver! Gondolom a barátaid sem azért kedvelnek mert jók a vicceid úgyhogy ne erőltesd.
3.0 a határ a nem harcoló beosztásoknál 0.5 pedig a harcoló beosztásoknál dioptriában. Ergo már itt bukik a dolog sajnos.
Hát oké, ha nem lehetek önként katona, akkor nagyon remélem, hogyha sorkatonaság vagy ne adj' Isten háború lesz, akkor se fogok kelleni.
Remélem ilyen mentalitással nem vagy katona, de ha mégis, akkor bajok vannak.
8# Nyugi a 7#-est valószinüleg nem vették fel anno mert totál alkalmatlan és igy tudja kiélni magát.
Nemkell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!