Ez milyen katonai kitűző lehet?
Figyelt kérdés
Találtam egy ilyen kitűző szerűséget ami az alábbi linken látató: www.bazos.sk/img/1/003/95427003.jpg
Csak nem színes, talán sárgaréz.
Szlovák címer van a közepén, kb 3x4cm, annyit a google segítségével kiderítettem, hogy valami katonai szimbólum, de mégis milyen lehet?
Valami általános amit mindenki kapott mikor katona volt? Van -e esetleg valami értéke?
2019. ápr. 12. 20:49
1/3 A kérdező kommentje:
Találtam egy másik képet is, itt egy sapkára van kitűzve, ez már pont olyan amilyet találtam.
2019. ápr. 12. 20:51
3/3 anonim válasza:
A szlovák hadsereg szimbóluma a címer alatta a három kard . Semmi érdemleges, de ha szlovákiában élsz ne hord sehol sem ha jól tudom az ilyesmiért 500€ büntetést osztanak március óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!