Az amerikai katonák tényleg olyanok voltak a 2. vh-ban mint a hogy a mai filmekben és játékokban ábrázolják őket?
Hát persze!
Eleve a besorozás feltétele, hogy valaki poénos, kemény és jó legyen.
Ha ebből csak kettő az igaz, mondjuk csak kemény és poénos, akkor már ki is esett.
Mert tudod, a filmek - de különösen az amerikai filmek - mindig a realitásra törekszenek és egy kicsit sem térnek el a valóságtól!
Az orosz (szovjet) katonák tényleg olyanok voltak a 2. vh-ban mint a hogy a filmekben és játékokban ábrázolták őket?
Poénosak,kemények és jók.
Bizony, csakis a néger pilóták bombázták porrá a francia, holland és német városokat.
Néger tisztek parancsoltak a tankokban, meg néger volt a tábornok is, csak tudod odahaza a villamosra sem szállhattak fel, amin fehérek utaztak, meg az USA törvényei szerint azt a négert, akinél lőfegyvert találtak, már akasztották is fel mindenféle huzavona nélkül, mellesleg a hatalmas nagy csatáik mindösszesen csak egy röpke epizódszámba mennek a keleti front egyetlen ütközetéhez képest.
Ha megnézed a közlekedési balesetek számát, egyetlen év alatt több áldozata van, mint a háborúban mindösszesen megtörtént, annak egy részér is saját maguk okozták, amikor a saját tüzérségük lőtte őket halomra, vagy a saját repülőik bombázták a csapataikat miszlikbe.
Ha már a Fury filmet megemlítették, olyan barátságos megerőszakolást sem láttam, mint abban volt.
Na persze a lovagias páncélos tiszt megkínálta rántottával a csajokat, megjegyzem ez tényleg valós, a seregben gyakran ettem tojást, de csak főzve, mert öt perc alatt ezer tojás ugyanúgy megfő, mint egy. Untuk is már, a rántotta viszont macerás, pedig inkább azt ettem volna, de felmerült bennem, hogy honnan volt az a nyers tojás a tisztnél? A konyháról aligha lophatta, inkább valami német tanyáról zabrálta, német tojás volt az, semmi kétség, na és a többi részeg GI Joe-val mi a helyzet, akiknek nem jutott tanya és nem volt tojásuk?
Azok valszeg nélküle kapták el a menyecskéket, mert ha egyszer nincs tojás, akkor mit lehet tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!