Magyarország miert nem támadja meg Ausztriát?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy a sok mindenben tobb a hadieronk2019. márc. 18. 08:29
11/35 anonim válasza:
Mondjuk mert egy szövetségi rendszerben vagyunk? :))
12/35 anonim válasza:
Ha a katonai szövetségi rendszerről beszéltek, akkor valamire félre ment mert az osztrákok nem NATO tagok.
Minden másban egyetértek veletek!
13/35 anonim válasza:
A 2. Világháborúban még az usának is hadat üzentünk.
Ha a csuti marad kormányon, lehet bedobja kampányba.
14/35 anonim válasza:
Szóval ha én erősebbet ütök, mint Ági, akkor csak úgy üssem meg Ágit?
15/35 anonim válasza:
Csak egy esetben lenne célszerű megtámadnunk Ausztriát, - még ha feltételezzük is, hogy mások nem avatkoznak bele és mi győzünk - ha a mi életszinvonalunkra akarnánk süllyeszteni őket.
A véráldozat hiábavalóságába belegondoltál?
.
Ha nincs, kérj papírzsebkendőt és töröld meg orrodat!
16/35 anonim válasza:
Tuti, hogy trollkodik a kérdező és most majd' besz*rik a röhögéstől, mert látja, hogy oltjátok ezerrel :D
17/35 anonim válasza:
Ne mobilozz órán a suliban, hülyegyerek! És ne írj ki ilyen ostoba kérdéseket!
18/35 anonim válasza:
Ezt már én is kérdeztem, akkor sem tudtak normális magyarázatot adni.
19/35 anonim válasza:
Te vagy az, aki bárkinek nekimegy és nem érti, miért pofozzák fel állandóan?
20/35 anonim válasza:
Azért mert sok felesleges energiát, emberéletet, katonai felszerelést, nyersanyagot egyszóval erőforrást (pénzt, életet) kell feláldozni olyanért, amiből nem remélhető haszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!