Miért mondják azt hogy a katonák mindent kibírnak?
Szerintem ez olyan hülyeség. A katonák is emberek attól, hogy keményebb munkát végeznek. Én nem voltam/vagyok katona de nem értem miért mondják, hogy a katonák mindent kibírnak mert az a dolguk. Ez egy baromság szerintem...
14/L
Jajj most minek kell kötekedned 14 évesen nincs ennél több eszed?
Az atomrobbanást szerinted mi az ami kibírja?
De lényegesen nagyobb fizikai terhelést viselnek el mint egy civil...
Szerintem ha téged 2-3 kancigány meg akarna verni ott helyben összeszarnád magadat, mert gőzöd nincs hogy védd meg magad, viszont ha egy amerikai tengerészgyalogost támadnának meg hát szerintem jóval több esélye lenne mint egy átlag embernek
Hát, "mindent kibírnak",
pár dolog amit ők se bírnak ki:
atom robbanás, golyó, családtag elvesztése, saját barátjuk agyveleje a ruhájukon, stb stb, ezek igen csak megtörik lelkileg őket,
de akkor miért is bírnak ki mindent?
mert túlteszik magukat hamar más halálán, és arra koncentrálnak ami a feladatuk,
sebesüléseik ellenére tovább harcolnak,
legkeményebb helyzetekbe sem magukat lövik fejbe(mint egy emos) hanem küzdenek,
nézz pár videót a youtubeon, hogy miket csináltak pl az amcsik irakba(azért őket emlegetem, mert másrol nagyn nem találsz videót, lehet hogy keményebbek a ruszkik, de nem sok harci videót látsz tőlük)
volt egy videó,
ahol az egyik jenki csapat, 4fő bement a házba, és az egyik leszakadt a többiröl, és megsebesült, a többi csapdába esett, és ez az egy, lőt sebb ide vagy oda, kimentette a többit, és a testével fedezte őket mikor egy gránát beröppent,
mikor kifogyott a puskája, akkor a pisztolyával lőtt tovább, az ellenséges gépfegyveresekre, és a végén, sikerült kimenteni a társait,(vagyis a társai hozták ki őt, mert már járni nem tudott, de ő nyiffantotta ki az ellenséget)
Erröl még épp egy kép is van a neten, hogy ezt a csupavér katonát pisztollyal a kezébe, kivonszol két másik egy házbol.
Vagy, egy brit katona eltévedt még a 1991 es iraki háborúba, és egy egész századnyi iraki üldözte,
ennek már az innye is vérzett, összes foga lötyögött, és a láza is 41 körül járt, napok óta nem ivott semmi, de még mindig menekült előlük, és nem adta me magát, sőt még pár kialakult tűzharban is ő nyert.
Végül vmelyik határnál, a szomszédos ország hadseregének kapitulált,(talán szíria, vagy nemtom)és ott kiadták a katonát angliának és haza került.
Vietnamban, egy medik, kinyír két bunker vietcongot, egydül egy sz*ros m16-al,
Az elit alakulat c. könyvben(és sorozatban) egyik katona leírta, hogy mikor lehet valaki "tökéletes" katona, és úgy írta le, hogy csak akkor tudsz igazi katona ként működni, ha már elfogadod, hogy halott vagy, nem ismered a könyörületet, és megbánást.
Te mind ezeket meg tudnád csinálni 18-22 évesen?
mert ha igen, akkor tényleg nem többek nálunk a katonák, de kizártnak tartom, hogy olyan mentális és fizikai nyomást, és megalázást te, vagy akárki más velük egykorú kibírna(még én se)
11:05
TUDTAM, hogy valaki ezt fogja válaszolni (akinek fáj az igazság) :)
Igen, van néhány haszontalan semmirevaló női közkatona a látszat kedvéért, de az igazi katonák férfiak.
"nézz pár videót a youtubeon, hogy miket csináltak pl az amcsik irakba(azért őket emlegetem, mert másrol nagyn nem találsz videót, lehet hogy keményebbek a ruszkik, de nem sok harci videót látsz tőlük)"
Az amerikaiak erősebbek, mint az oroszok!
"Vietnamban, egy medik, kinyír két bunker vietcongot, egydül egy sz*ros m16-al,"
Azért mert M16-al volt, és nem pedig egy szaros AK-47 -el!
A katona is ember, pszichés terhelése nem fokozható a végletekig.
Szomorú és persze titkos statisztika hányan zakkannak meg leszerelés után.
Lesznek egyszerű alkoholisták, lelki roncsok, akár sorozatgyilkosok. - Mindez a feldolgozhatatlan sokk hatására.
07-05 03:28
M16 jó fegyver? amcsik erősebbek mint a ruszkik?
papuskám, le kéne szokni sürgősen a (túl)sok CS röl és a CODról...(meg minden más egyéb fosról, amire alapozod nemkicsit téves elképzeléseidet)
mert egy valódi háborút nem az m16 és az ak47 es dönt el, se az hogy "mennyi hp-t vesz le"...
23:26
Te birka!
Látszik, hogy milyen kocka vagy és a játékvilágban élsz. Mi van, fáj az igazság, tudatlankám?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!