Katonaságnál (is) kizáró ok a korábbi öngyilkossági kísérlet?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__9708995-..
Ezt a kérdést én írtam ki. A kérdés adott . Katonaságnál is kizáró oknak számít ? Előre is köszönöm aki tud segíteni.
10: Hát én pont, hogy felpontoztalak, mert én is azt írtam le, hogy boldog, boldogtalant felvesznek. :D
Elmeséltem egy angol streamer csaj ismerősömnek mi volt a kemény fizikai felvételi teszt nem csak ők, de a nézői is kiakadtak, hogy mi megy itthon. :D
#12 Hát köszönöm szépen kedvességed. Végre valaki aki egyetért velem és tisztában van vele, hogy nem csak értelmes emberek lehetnek katonák..sajnos..
Te amúgy katona vagy? :D
Hát ettől még nem égeted magad. Legalábbis szerintem. Én ettől függetlenül tisztelem a katonákat. Szpnak ők azért eleget hidd el..
Lehet ott továbbmenni. Csináld meg a pitbullt, utána nem fogod úgy gondolni, hogy te ott csak égeted magad.. :D csak akkor max,ha azt nem tudod végig csinálni.. :D
De égetném magam, hisz én is ugyanúgy annak a honvédségnek a tagja lennék, ahova már boldog, boldogtalank felvesznek, hiába lennék egy teljesen másik osztag, raj, stb. tagja, ugyanúgy annak a honvédségnek lennék a tagja.
Meg elitebb részekbe is jelentkeznek érdekes alakok. Nem tudom melyik magyar csatorna forgatott kisebb dokumentumfilmet a rohamlövész jelentkezésről, ott is voltak érdekes alakok. Egyikük konkrétan az egyik tesztnél a teljes hátizsákát felszerelésestűl elhagyta, mikor mentek a vizsgáztatók szétnézni annyit láttak, hogy ott a földön a hátizsák (természetesen fogták és elvitték szivatásból meg instant megbukott az illető). Ez meg ráadásul nem is a tesztek elején volt, már a végefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!