Szerintetek mi az amit a leginkább fejleszteni kellene a Magyar Honvédségen belöl?
Szerintem az egyik az EÜ!
Mert az egy dolog hogy civil életben olyan az egészségügy amilyen! De hogy a honvédségen belül milyen az kritikán aluli! Mert szerintem eléggé gáz az hogy van valami sérülése az embernek és nem képesek ellátni! Személyes tapasztalatom hogy egy pár hete volt egy sérülés a kezemen és nem volt se betadin és kötszer nálunk az eü-n mind a kettőt az ellátónak a saját CLS zsákjából kellet elővennie!
annyi eszetek van amennyi látszik.
Ha megtámadna valaki... csak hogy nem támadott még ezért baromira nem lehet biztos benne senki hogy mi történne. Ne is legyen ilyen.
Miért ennyire jó érzés szidni a saját katonáidat? Jobb lesz tőle a napod hogy NA EZAZ! MOST JÓL LEOLTOTTAM ŐKET!
A másik meg, mitörtént 100 éve amikor feloszlatták a hadsereget szerintem mindenki tanult belőle. Drága Linder Bélánknak hála szépen bevonultak a románok Budapestre.
Az az ország aki SEMMIT nem költ a hadseregére azt megeszik reggelire.
Én sem akarok háborúzni ne értsetek félre. De sajnos amíg nem lesz mindenki egyöntetüen pacifista nem szüntethetjük ezt meg.
"Drága Linder Bélánknak hála szépen bevonultak a románok Budapestre."
Az véletlenül se zavarjon, hogy Linder Béla néhány napos hadügyminisztersége és a román bevonulás között eltelt majdnem kilenc hónap, és közben a Tanácsköztársaság megvívott egy aránylag komoly és sikeres Északi hadjáratot.
Nem is szólva róla, hogy a legendás "nem kell többé hadsereg" állapot sosem létezett, Linder leváltása után Bartha Albert hadügyminiszter meglepően gyorsan szervezett egy hadsereget a Károlyi-kormánynak, a visszatérő egységekből. A gond sokkal inkább az volt, hogy nem merték ezt a sereget használni.
Szóval lehet emlegetni Linder Béla (valószínűleg részegen) elmondott és a Horthy-korszakban az unalomig ismételt beszédét, csak ne írj ilyen történelmi tévedésektől hemzsegő dolgot, hogy Linder Béla=román megszállás.
Ok és okozat.
Ha a nemzeti bank elnöke holnap azt mondaná hogy válság van, akkor hiába nincs válság megzuhannánk.
Bizony igen is tehetnek róla azok az emberek.
"Az az ország aki SEMMIT nem költ a hadseregére azt megeszik reggelire."
Te meg azt nem érted meg hogy értelmetlen arra milliárdokat elverni hogy most 2 vagy 2 és fél perc alatt tudnák most is elfoglalni az országot a románok, akik egyébként katonai és politikai szövetségesünk. Max Orbánnak számít mert annyival több ideje lesz odatipegni a felcsúti luxusvillája udvarán álló "honvédségi" magángépéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!