Mi elonye van a hivatasos/szerzodeses katonanak a katonai fbő-s allomannyal szemben?
Tudom, hogy meg a hivatasos es szerzodeses katona kozott is van kulonbseg, ezt vegyuk egynek most. :)
Katonai fbő nagyon le van nezve, holott kozel ugyanannyit keres mint a legenysegi allomany katonaknal es havi 8-10 napot dolgozik, mellette melozhat mellette akar.
10# Karabélyt tudtommal nem is kapnak. (legalábbis én még a terror B-nél sem láttam náluk)
Kedves kérdező.
Te nem akarsz katona lenni mert arról próbálod magad meggyőzni hogy FBŐ-s ként pont ugyanolyan leszel mint egy katona.
Nem leszel.
Legyél FBŐ-s szíved joga, senki nem fog emiatt lenézni a katonák közül mert ez is egy munka. A rendőröket sem nézi le senki, a programozókat sem azért mert nem katonák. Más szakma, kinek mi tetszik, vagy kinek milyen lehetősége van.
Ne kérkedj azzal hogy márpedig te katona vagy és senki nemfog egy rossz szót sem szólni hozzád.
Én is jóban vagyok az FBŐ-kkel a laktanyában mert rendes srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!