1-es tip. Cukorbetegként nem lehetek katona/kommandós (TEK) /rendőr/pilóta?
Figyelt kérdés
Vagy a cukorbetegek max. irodába mehetnek a fent említett szerveknél/helyeken?2018. júl. 21. 14:25
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem.
Utánad néznek nagyon.
Max. iroda.
2/4 anonim válasza:
Szerencsere nem. Abba gondolj mar bele, hogy mi van akkor, ha akar csak egy bevetes elott nincs idod/lehetoseged beadni az inzulint es bekomazol. Emberek elete mulik rajta hogy te esznel legy minden pillanatban, akkor is ha epp nem ettel 10 oraja vagy nincs a kornyeken diabetikus kaja (amit kulon csakis neked nem fog senki cipelni).
3/4 anonim válasza:
Amennyire én tudom még oda sem. Egyszerűen az 1-es típusú cukorbetegség abszolút buktató, 2-es típusút még le lehet tagadni, ha enyhe és csak tablettát szedsz rá, meg mellette szénhidrát csökkentett diétázol, azt sem szeretik, de azt egyéni mérlegelés alapján esetleg elnézik. Az 1-es típusú az konstans inzulinfüggőség, irodára alkalmas lennél, de még oda is meg kell felelni az egészségügyi alapkövetelményeknek, ez pedig nem egy olyan dolog, ami le lehet tagadni. Az 1-es diabetes sajnos krónikus belgyógyászati megbetegedés, nem olyan, amire rámondod, hogy hát csak ideges vagyok, mint ahogy páran kidumálják a krónikus magas vérnyomásukat.
4/4 anonim válasza:
Nem. En annak idejen a cukorbetegsegem miatt voltam alkalmatlan, a "sima" sorkatonai szolgalatra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!