Lányként is lehetek katonai vezető?
Több európai országnak is nő a hadügyminisztere. Például Németországé Ursula von der Leyen.
Ők is lányok voltak valaha.
Eléggé tág fogalom a vezető, de igen lehetsz.
Az másik téma hogy nem igazan talal egy nőnek, volt női fonokom, es ha meg sértődsz, ha nem, de férfi hadnagyunk sokkal jobban vegezte a dolgat, es mivel ugyanaz a korosztaly, meg viccelődni, sot "haverkodni" is lehetett, a nőkkel meg ez kb kizart.
mostanában nagy divat a nőket nyomni az emancipáció reainkarnációja miatt, most mindenki meg akarja mutatni, hogy az új irányelvet követve igenis vannak olyan női állampolgárai és "szaktekintélyei" akik alkalmasak magas, felelős vezető beosztásra.
Az más kérdés, hogy 10ből 3szor valaki tényleg alkalmas, a maradék pedig politikai és marketing okokból kerül oda.
Jelenleg egy nagyszájú nőnek több lehetősége van egy átlagos férfinél. Hajrá
Kb. ez jellemző a férfi társadalomra, ha egy nő szeretne egy férfi munkát végezni, legyen az akár katonaság vagy akármi, akkor azt egyből ki rekesztik! a munkát illetően, egy nőnek ugyan olyan joga van mint a férfinak, ha el szeretne helyezkedni bármiben, tudom a nőknek az a alapvető dolga, hogy otthoni munkát végezzen, de ezt egy férfi is ugyan úgy megteheti! már nem a régi időkben élünk, hogy a nőket csak úgy le alacsonyítjuk, egyenlőséget kell teremteni, nők is ugyan olyan jó teljesítményt tudnak hozni mint egy férfi, legyen az akármi.
A kérdésedre a válasz, nyugodtan valósítsd meg ezt a katonai vezető dolgot! de ha azzal tisztában vagy akkor tudod, hogy az oda vezető út nehéz lesz, pláne itthon, ahol csak a gyűlölködés megy minden szinten,és nyugi a női egyen jogúság ott is majd szart sem ér! Mondom ezt férfiként akinek kicsit több esze van, mint az itteni férfi társamnak.
# 9
szerintem el vagy tévedve. Senki nem nyomja el a nőket, és jogilag lehetetlen, hogy egy nőt kevesebb jog illessen meg mint egy férféti. Ha így gondolod hivatkozz törvényre és cikkelyre. Szerintem nem fogsz tudni.
Egy nőnek takarítani főzni mosni kell? Ki mondja? Az fogja csinálni akinek éppen ideje van rá. HOl az egyik dolgozik hol a másik.
és miért lennének a nők elnyomva? Pont most sokkal több esélye van bármelyik nőnek előrelépni, mert marketing szempontból jól néz ki egy cégnek, hogy egy nőt magasabb poziba rak. El lehet mondani hogy a "haladó gondolkodású cégünk irányelvei közé tartozik a női egyenjogúság képviselete, multikulturális társadalmunk pedig az együttélést és a jobb munkakedvet, összetartást szorgalmazza"
csak ideböfögtem ami eszembejutott, NAGYON jól el lehet adni ezeket a szövegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!