Most akkor végül mi lett az Iszlám Állammal?
Figyelt kérdés
Félre ne értsétek, nem hiányzik, csak szeretném tudni kell-e még félnem... Vicc... Elég régen nem olvastam már a nevükhöz fűzödő cikket, talán utoljára az Index rebesgette, hogy vége van, de mint tudjuk ilyen könnyen nem megy, ha nem egységben léteznek. Mi lehet most velük?2018. júl. 4. 00:21
2/7 anonim válasza:
Köszönik szépen, megvannak. Legyengültek ugyan, de nincsenek felszámolva, nem is lehet egy terrorszervezetet megszüntetni.
Nagyjából az iraki-libanoni-szír határvidéken tevénykednek főleg, de az egész világon vannak szervezeteik.
3/7 anonim válasza:
"kell-e még félnem"
Eddig se kellett volna félned.
5/7 anonim válasza:
Miért eddig féltél tőlük? Szerinted tudják hol van Magyarország? :)
6/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem a sok pont és a "vicc" majd megjeleníti, hogy nem féltem és dőltem be a megfélemlítésnek, de ezekszerint nem. Nem féltem eddig sem, ironizáltam.
2018. júl. 5. 11:44
7/7 anonim válasza:
A Soros odatelefonált nekik, h most már elég, lehet kicsit lazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!