Mi visz valakit arra, hogy "fullos" Orosz-párti legyen a józan USA / NATO-pártiság helyett?
#1:
Én úgy vagyok USA / Nyugat-párti, hogy tudom, hogy vannak minimum vitatható, sőt elítélendő és képmutató háborúink, mint pl. a két Iraki háború, vagy Líbia és most Szíria. A Közel-Keleti "harcaink" szégyenteljesek, de Európába inkább a NATO, mintsem az Oroszok legyenek.
Hiába esnek meg ilyenek, de különbség az USA és Oroszország között, hogy az elsőben szavazásra bocsátják, és lehet ellenvélemény, és ha megtörténik a háború, akkor is lehet elítélni, addig Oroszoknál meg egyből beverik az ember képét az ellenvéleményért.
JÓZAN USA? HOL?
Mióta Trump van kormányon bromságot bromságra csinál, rúgja fel a világgazdasági szerződéseket, hozza a hülyébbnél hülyébb törvnéyeit és megszorításait.
# 8
Mert Ukrajnát sem támadták meg, ugye? Vagy előtte pár évvel Grúziát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!