Joachim Peiper SS Standartenführer szerint nem ők voltak a rossz a 2. világháborúban. Ti mit gondoltok erről?
"Mások is nevezik" - igen nehéz a győzteseken a nyeregből kikecmeregni. És bevallani, hogy 100 millió áldozat volt a másik gané (marxi-lenini) eszmének nyomán és hogy mennyeien szenvedtek és szenvednek ma is ettől, hogy a győztesek páros lábbal akarnak ugrálni mindenen, ami tradicionális érték - nemzeti öntudat, hit, igazságkeresés, és hogy hadisarcot fizetnek ennyi év után.
Mindazonáltal én pacifista vagyok - valahogy tudomásul kellene venni hogy a fasizmus és a kommunizmus - mint eszme- egyaránt MEGBUKOTT és hogy az "átmenekülők", a magukat mindig feltalálók (ál)liberális elvek mögé bújva ügyködnek. Szabadság! de szigorúan megtartják a felügyeletet minden felett. Tehát nem a "béke útja" ez csak provokálja a szélsőségesek megjelenését.
Egy jó könyv ezekről, érdemes:
'de a németek ártatlanabbak voltak ők semmi rosszat nem csináltam szerintem.'
Hááát, végül is Auschwitz és Birkenau csupán üdülőközpont volt....
Az összteljesítmény valahogy mégsem ezt látszik alátámasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!