Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek Amerika tényleg...

Szerintetek Amerika tényleg gyenge katonailag?

Figyelt kérdés
Olvasta talán a Napi.hu-n ,hogy amerika nagyon nagy veyzteségeket szenvedne el Észak-Korától,ha háborúra kerülne sor és,hogy nem biztos,hogy meg is nyernék. Szerintetek ez igaz lenne?

2018. márc. 3. 11:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ja igen kétszer rombolta le európát érdekes módon csak az amerikai cégeket nem bombázta le.Ha lett volna ipara Európának a háború után most itt lenne gazdagság szerintetek miért vett ki a mostani elnök mindenre vámot ha van versenytárs nem kőnyű a piacon maradni.Meg a háború elején serege sem volt Amerikának biztos a sok harcok miatt nem volt rá szüksége ja meg mennyire nyertek volna ha lett volna részük egy kis szárazföldi villámháborúban.Eleve a németek tengeralattjárókkal elsüllyesztetek majdnem mindent de mivel maga az ipar sértetlen marat nem számít mennyi hajó került az óceán mélyére.
2018. márc. 7. 15:36
 22/28 anonim ***** válasza:

'Eleve a németek tengeralattjárókkal elsüllyesztetek majdnem mindent de mivel maga az ipar sértetlen marat nem számít mennyi hajó került az óceán mélyére.'

Mikor a fegyveres konvojokat bevezették, csökkent a süllyesztések száma. Churchill valóban tartott a tengók fenyegetésétől -egyetlen veszély forrásként tartotta számon-, de a valóságban annyi tengeralattjárót nem voltak képesek harcba vetni, amennyi komolyan veszélyeztethette volna a forgalmat.

2018. márc. 7. 15:45
 23/28 anonim ***** válasza:
Na nem úgy van az gyerekek hogy most megnéztek nem tudom mijen fimet hogy megy a rambó oszt gyilkolász mindenféle kínait meg mindenféle népeket nem a valóságban már el vannak tunyulva a sok drogtól meg kólától gyengusz kis fos az egész amerika
2018. márc. 7. 19:02
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne a Rambót nézd, és ne add ki a szegénységi bizonyítványodat. Az USA seregébe nem kerül be semmilyen drogos, alkoholista, valószínüleg te még portásnak se kellenél nekik.
2018. márc. 7. 19:42
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
jaj jóvagymár magadnak karosszérialakatosit végeztem öcskös már akor hegesztettem mikor még apucidban voltál ne te oktas márki hogy mi van a narkós amerikaiknál...................bátyám nejének az öce most volt kint egy hetet......na az tud mesélni hogy roszab már mint afrika........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2018. márc. 7. 19:46
 26/28 anonim ***** válasza:
napi.hu-t valós információforrásnak tekinteni ? Ez a probléma, mi lesz a következő hiteles forrásod a 444.hu ?
2018. márc. 8. 04:47
 27/28 anonim ***** válasza:
25! Nekem is kint volt a nagynénikémnek a lányának az unokatestvérének a mostohatestvére bátyja keresztapjának a másod unokatestvérének a fogadott fia nagynénje náncsikája, és azt mondta, hogy csak elit, kigyúrt, 190 cm-es, függőségektől mentes hímnemű embereket vesznek fel. Már akkor diplomáztam történelemből és közgazdaságból, amikor írni-olvasni tanultál.
2018. márc. 8. 09:24
 28/28 anonim ***** válasza:

1,Szerintem a témát illetően irreleváns, mit végeztél. Írhattad volna magadról azt is, hogy forgácsoló, egyetemi tanár stb. vagy.

2,Általánosítasz az amerikaiakkal

3,Na jó és az öcskös hol fordult meg? Lehet, hogy rossz környéket fogott ki magának.

2018. márc. 8. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!