Ha egy másik ország, vagy egy áruló politikai erő megtámadja Magyarországot, be kell vonulni a hadseregbe, nem? Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 16:07
11/17 anonim válasza:
ti háborúzzatok csak, énmeg megyek összelopom magamnak a megélhetést...egykis kajával egy pinéce többre jutok mint ti
ez nem egy játék hogy megyünk aztán osztjuk a headshot-ot...barmok
állítom aki itt írja hogy menne simán az úgy összefosná magát hogy mozdulni nemtudna...
12/17 anonim válasza:
Annak, amelyik meg akarná adni magát: a hadifogollyal csak a baj van, etetni kell, szállítani és őrizni --> úgyis agyon lennél lőve, de meg is érdemelnéd.
13/17 anonim válasza:
21:17 és a genfi egyezmény?:D
Ám én lesz@rám.. agyonlőném az árulót a pi csába!
14/17 anonim válasza:
Mekkora jelentősége lenne egy papírnak amikor vérre megy a játék?
15/17 anonim válasza:
10:49
Sose lehet tudni...... de szerintem semmi!
16/17 anonim válasza:
Én a hazámat szeretem és nem az országot meg a népet. Ha meg ki akarjátok nyirni egymást hajrá én elmeek máshova vagy egy erdőbe remetének.
17/17 anonim válasza:
Mit csinálnál?! Aki nem állna be azt megvetem... Elveszthetsz mindent. De mid marad ha nincs hazád? Szinte semmid. Aki olyan gyökér hogy azt mondja hogy nem állna be azzal nem értünk valószínű egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!