Nemsokára katonaköteles leszek (Ukrajnában) És én nemakarom hogy elvigyenek?
azt találtam ki hogy elmegyek magyarba megcsináltatom a letelepedèsi papirt elrendezek mindent ès azt akarom megtudni hogy akkor Magyarországon kell szolgálnom?
Vagy hülyesèg amit èn igy elgondoltam😂
Az utolsó kérdésre sajnos nem tudom a választ, nem tudom mi a módja annak hogy ha már megvan a magyar állampolgárságod, megszüntesd az ukránt, de biztos meg lehet oldani, leadni gondolom egyszerűbb mint megszerezni valamit.
De szerintem ha megvan a magyar papírod és már magyar lakcímed van, nem hívnak be, de ami 100% hogy erőszakkal nem fognak téged innét elvinni és ha már itt laksz dolgozol megbüntetni se fognak. Vagy marad az hogy az ottani orvost lefizeted az alkalmatlan minősítésért.
Ez a sz..ros polgárháború nagyon kapóra jött az ukránoknak, a nemzetiségeket felülprezentálva hívják be katonának, arra számítva, hogy elhagyják az országot.
Egy magyar embernek semmi keresnivalója az ukránok és az oroszok hisztijében, állampolgárságtól függetlenül.
Ha nem akarod hogy behívjanak, mondj le az ukrán állampolgárságról vagy ne menj vissza oda. Magyarországról nem vihetnek el.
Teljesen igazad van abban, hogy magyarként nem akarsz két idegen nép háborújában részt venni.
Isten hozott Magyarországon és kívánom hogy érezd jól magad itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!