Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jogosan indít ellenem parancs...

Jogosan indít ellenem parancs megtagadási eljárást a katonai rendész?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok katona ebből 2 hónapot töltöttem a határon és az első nap eligazításon személyesen a Dandártábornokúrtól kaptuk a parancsot hogy sehol senkinek semmit ne mondjunk arról hogy melyik szektorban mit csinálunk,volt-e migrációs aktivitás...stb! Na a mai nap hogy "leszereltem" hazafele tartva megállított az egyik katonai rendész akinek Jelentettem a nevem rendfokozatom melyik laktanyában hol szolgálok mióta vagyok katona...stb!

Majd mikor a határt jelentettem Parancsba adta hogy jelentsek neki hogy mit csináltam...stb! Én meg ezt megtagadtam el is mondtam neki hogy miért ezt ő nem vette figyelembe és azzal zárta a mondani valóját hogy "intézkedni fog a parancs megtagadás ügyében"

2017. dec. 26. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért állított meg a rendész?

Ha ez egy rutin igazoltatás volt, akkor ilyet nem is kérdezhet Tőled.

(és ezt neki is tudnia kell)

2017. dec. 28. 20:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

...Nem hogy egy mezei Őrmesternek! Mert ha legalább minimum egy százados lett volna akkor talán elgondolkodtam volna rajta hogy jelentést tegyek!...

Ezt azért gondold át. A KRJ sem dísznek van ott. Neked nem nagyon kell elgondolkodni, kérdezett valamit, válaszolhattál volna nyugodtan a "mezei őrmester"-nek.

Aki nem mellesleg szolgálatban van, innentől pont. Amit mond, azt csinálod. Ez nem így működik, hogy valakinek válaszolunk, mert van kedvünk, van akinek nem.

Értem, hogy miért nem válaszoltál, de szerintem félreértettél valamit ezzel kapcsolatban.

A rendész meg szívatott, de ha belefutsz egy olyan járőrbe legközelebb, aki köti az ebet a karóhoz, az keményebb dió lesz. :)

2017. dec. 29. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!