Az USA-nak mostanra lett kész a térgörbítő szuper fegyvere?
Így van! Jól látod a történéseket!
Kérdező for President!
Igen, bár esetleg, talán az is elképzelhető, hogy tudják, amit mindenki, akit érdekel, hogy Szau Arábiának és az öböl országoiknak manapság a főgondja Irán és ebben ponthogy USA-tól és ( kapaszkogggyyy ) Izraeltől várnak és remélnek segítséget. Törökország és Izrael között csan nemrég kezdett enyhülni a 7 éve kezdődött "mosolyszünet", tehát nagy változás nem lehet.
Persze illendőségből mindegyik morog egy sort, de folytaják a közeledést. A judai, somroni ( nyugati parti ) arabok tüntetnek néhány napig, aztán hazamennek. A hamasz Gázában szokáősa szerint vicsorog, de ha többre vetemedne, Izrael ( ugyancsak szokása szerint ) megrendszabályozza.
Szal, lehet, hogy ezze4l a helyzettel tugggyyák a teret szupergörbíteni.
Őszi9ntén szólva én inkább azt nem értem, a többi ország miért f.sik annyra, hogy fejcsóválnak.
Elvégre Jeruzsálem kb 3700 év óta a zsidóság legszentebb helye ( Izsák megkjötözése, Jákob álma ) és kb 3000 évvel ezelőtt tette meg Dávid Király Izrael fővárosáúnak örök időkre.
Szal nem értem, mi a baj. Ahogy azt sem, mia ..szt akarnak az arabok, mikor a Korán szerint is Allah Kánaáőnt Izraelnek adta örök időkre (5. Al-Ma’ida szúra 20 - 21.; Ash-Shu'araa című szúra ( A költõk ) 45 - 60 ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!