Szerintetek mit tegyek?
Egyik barátom a wikipediát olvasgatta szabadidejében, és egy komoly hibát vélt felfedezni. Az egyik oldalon egy ,,e" betűvel több volt írva szerinte, a szervezet helyett szervezete szó volt írva. Lent linkelem a kérdéses oldalt. Személy szerint én nem tudtam eldönteni ezt.
Azonban miután kiderült, úgy találtam legjobbnak, hogy azt ajánlom neki: javítsd ki a hibát, de ő megmakacsolta magát, és inkább nem javítja ki.
Teljesen kétségbe vagyok esve! Szerintetek mit tegyek? Valaki meg tudja állapítani, igaza volt-e a barátomnak?
Köszönöm szépen előre is!
,,valamint a Észak-atlanti Szerződés Szervezete[2] értelmében a Szervezete (itt a plusz e) kollektív védelmének"
Sajnálom, de ha egyszer ez fontos a barátomnak, és a barátom pedig nekem fontos, akkor kénytelen voltam rendezni az ügyet, és választ kapni a kérdésre.
Ha ez kicsinyes kérdés szerinted, akkor lépj tovább.
Igazad van, nem kell oda az az "e".
De ez azért nem olyan végzetes hiba, hogy teljesen kétségbe ess. Próbáljátok megnyugtatni egymást, attól majd megnyugszotok.
Hogy mit tegyél?
szerintem ne higyj feltétel nélkül a Wikipédiában leírtaknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!