Ki akarna jönni Észak Koreába harcolni? Felvesznek ott önkéntes külföldi katonákat?
Figyelt kérdés
Mert én szívesen kimennék harcolni az Amerikai és Dél Koreai inváziós haderő ellen.2010. máj. 28. 16:44
1/21 anonim válasza:
Jó ötlet, én még nem is gondoltam erre. Ott úgy is olyan jó az élet, nagy jólét van és szólásszabadság. Megéri harcolni Észak-Koreáért.
2/21 anonim válasza:
Milyen inváziós haderő?
Szerintem egyszerűen költözz oda, bár talán nem meglepő, hogy onnan inkább megszökni akarnak az emberek!
3/21 anonim válasza:
Még mielőtt a határhoz érnél lelőnének. Esélyed se lenne elmondani nekik, hogy te végülis segíteni mentél nekik :)
4/21 anonim válasza:
Megvárod amíg megiszom a kávémat? Aztán mehetünk. Vezetsz Te?
5/21 anonim válasza:
58%, te vagy az? Mikor fogod fel, hogy te és a Kedves Vezér kivételével a világon 5.999.999.998 ember barbár tömeggyilkos diktatúrának tekinti Észak-Koreát?
De ha muszáj lenne menni abba a háborúba, akkor biztos, hogy a déliek oldalán mennék.
6/21 anonim válasza:
én is szívesen harcolnék a jenkik meg a cionizmus ellen
7/21 anonim válasza:
"De ha muszáj lenne menni abba a háborúba, akkor biztos, hogy a déliek oldalán mennék."
mert büdüs mszp s vagy :)
9/21 anonim válasza:
Mivel az a kérdés, hogy "Ki akarna jönni...?" én erre válaszolnék. Ha kitörne mondjuk a háború, én személy szerint nem szívesen mennék Észak-Koreába szétlövetni magam egy idegen országért, ahol ráadásul diktatúra van.
10/21 anonim válasza:
De mi ez, hogy most megint a kommunista a divat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!