Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Veszélyben van Magyarország ha?

Veszélyben van Magyarország ha?

Figyelt kérdés
Veszélyben lenne Mo.ha észak korea és trump között kialakulna egy háború? Mert nekem kicsit se tetszik hogy az észak koreaiak,,hergelik,, trumpot... Szerintem nem fog sokáig tartani ez a,,cukkolgatás,, mert az egyikük úgy is lépni fog... De ha kialakulna egy ilyen akkor belekavarodna Magyarország? A válaszokat előre köszönöm....
2017. szept. 25. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
egy ilyen konfliktus úgyis világháborúvá nőne, abban meg MO is kapna a jóból.
2017. szept. 25. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs.
2017. szept. 25. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy fenéket. Majd szépen az USA, Oroszország és Kína elrendezik egymás között ha már nagyon vállalhatatlan lesz a zsírdisznó ugrálása. Vihar a biliben az egész.
2017. szept. 25. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

" Szerintem nem fog sokáig tartani ez a,,cukkolgatás,, mert az egyikük úgy is lépni fog..."

Az a háború 5 percig fog tartani, melynek a végén korea vezető nélkül marad.

2017. szept. 25. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Messze vannak innen a koreai atombombák. Nincs mitől félnünk. Simán mernék Kin Jongjungnak írni egy levelet, melyben elküldöm melegebb éghajlatra :XD.
2017. szept. 25. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Az interkontinentális rakéta elér ide viszont nincs itt semmi olyan amiért érdemes lenne ide lőni azt
2017. szept. 26. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!