A spanyol légiósok miért ilyen ruhát viselnek? (képekkel)
Sok az izmos pasi és úgy érzem, hogy túl szűkre szabták a ruhájukat. Nem kényelmetlen nekik ebben mozogni a melegben? Az alábbi képek is ezt mutatják. A felsőben úgy néznek ki, mint azok a lányok, akik ki szokták pakolni a mellüket. (Nők is vannak a légióban, amúgy -az ő ruhájuk is szűk)
Nem tudom, mióta ez az egyenruhájuk, mert nem találtam erről infót. Egy magyar blogíró szerint elég szokatlan ez, mert -úgymond- feltűnőek, szexisen néznek ki benne. Nem rosszindulatból írta, mint ahogy én sem. Csak érdekelne :)
Az idegenlégióban külön privilégium volt, hogy szakált viselhettek akkor a hadeseregben az tiltott volt.
A spanyoloknál a privilégium az volt hogy kigombolhatják az inget, ebből lett ez az idióta di. (kigombolják ha jó, ha nem.)
ezek tényleg légiósok????
az első képen úgy néz ki a csávó mintha a pride felvonuláson lenne. a rendőrakadémia film jut az eszembe róla. a kék osztriga nevű bu..ibárban voltak ilyen fazonok.
elég komolytalan banda lehet. egy katona nem állhat ilyen hanyagul. ráadásul a fegyverére támaszkodva... játékkatonák!
8-as: én is meg vagyok lepődve, mert mint fentebb írtam, hogy úgy tudtam, hogy a katonasághoz komolyság kell. Tehát, nem öltözködhetnek így.
Ezért tettem fel a kérdést, hátha valaki tud magyarázatot adni erre, hogy mikor és miért változott meg az öltözködés a légiósoknál. A neten találtam pár régi fotót róluk. Teljesen normálisan néztek ki akkoriban. Részletes leírást azonban nem találtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!