Egy esetleges világháború során kinek az oldalán állnánk? Mert elvileg az USA fennhatósága alá tartozunk, de az oroszok tudnának minket zsarolni. Akkor bukna ki Orbán politikai baklövései?
Én nem tartottam viccesnek az első válaszadót, és teljes mértékben igazat adok neki.
Én is remélem, hogy az oroszok mellé állnák ha kell. De ne legyen háború, mert annak semmi értelme nem lenne.
Ahogy az előző válaszoló írta, semlegesek, de végső soron az Egyesült Államok és az Európai Unió oldalán.
Az oroszok egyébként nem tudnának mivel zsarolni azon kívül, hogy ránk dobják az atomot. De az Amerikának sem jelent gondot.
'Én nem tartottam viccesnek az első válaszadót, és teljes mértékben igazat adok neki.
Én is remélem, hogy az oroszok mellé állnák ha kell.'
És mi is adna indokot arra, hogy Ivánékkal pacsizzatok le ebben az esetben?
Hát mer Viktor Führer úgy akarja.
'Hát mer Viktor Führer úgy akarja.'
Szóval ha a Viktor bá azt mondja, ugorjanak le a szakadékba, csak annyit kérdeznek majd, milyen mélyre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!