Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik az erősebb Zászlóalj?

Melyik az erősebb Zászlóalj?

Figyelt kérdés
Az MH 34-esek vagy a 25/88asok? Kik a jobban képzettek?
2017. aug. 25. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem erős. Az ország többi alakulatához képest a MH 30-asok valamivel jobbak
2017. aug. 25. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:

a 34es Különleges müveletekre szakosodtak míg a 88as egyszerű lövészzászlóalj a normál raj-szakasz-század beosztásokkal. Nem igazán lehet őket összehasonlítani.

A 34-esnek teljesen más a feladata, a felosztása (csoportok vannak rajok helyett) és kb úgy amblokk mindene.

Ha hasonlitgatni akarsz akkor mondjuk a 88asat tudnád összehasonlítani egy Debreceni lövész zászlóaljal.

2017. aug. 25. 16:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolót nem igazán értem, hisz az MH 34 az európai elitbe tartozik én úgy tudom.. Köszönöm amúgy a válaszokat.. Az MH 34-be vajon nehéz bekerülni?
2017. aug. 25. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:

van fent egy videó a 2 hetes kiválasztóról a pitbullról a kmz-hez. ott 70%os a lemorzsolódás. Utána a KMA-n ami 10 hónap a maradék 15 emberből kb 3-4 jut el odáig hogy kikerüljön csoporthoz.

Szóval elég nehéz.

2017. aug. 25. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Európai elithez a lótúrót ! Még a kelet európaihoz sem, max a magyarhoz -.-
2017. aug. 25. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Láttam már a Pitbull-os videót, de nem tűnik keménynek, de valójában biztos az.. Csakhogy pl milyen orvosi vizsgálatok kellenek oda.. Pl tökéletes fogsor? Tökéletes szem, esetleg hallás?
2017. aug. 25. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:

a jó látás kell hogy harcoló alakulathoz kerülhess és a jó hallás is.

Az sem hangzik keménynek hogy 24 óra alatt tegyen meg az ember 70km-et de tud az fos lenni. El kell menni, ki kell probálni. Aztán lehet véleményt mondani hogy nehéz-e vagy sem. Én sem tudhatom.

A 38%-os srácra meg nem kell odafigyelni. Értelmes választ ugysem ad nem véletlen ilyen az aránya. Gondolom egy katona lenyúlta a csaját aztán morci :(

2017. aug. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!