Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Stokinak mi a pontos méretei?

Stokinak mi a pontos méretei?

Figyelt kérdés
Szeretném gyakorolni itthon hétvégén a stokizást mert még nem tökéletes és érdekelne a mérete!

2017. aug. 11. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Tető 33.5 cm, magassága 45 cm (a magasság lehet eltérő, mert nekem fegyházi összecsukható van).

A tető viszont egyforma - műanyag, tetején kör alakú kis rücskökkel).

2017. aug. 12. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első nyilván a sittről jött :D A kérdező más stokira kiváncsi, 25x5 cm a nagy, 25x2,5 cm a kicsi stoki, 2 nagy kell meg kb 6-8 kicsi a kiképzésen ha jól emlékszem. Alakulatnál már nincs ilyen baromság
2017. aug. 12. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:

pontositom a kérdést a széllessége mennyi?

Mert az egyenruhát és a pólókat zubbonyt...stb mindent stoki méretre kell hajtani én meg szeretnék itthon gyakorolni!

2017. aug. 12. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Alapkiképzésen a stokit(sablont), karton papirból kell kivágni, ez egy sablon, ezt belehajtogatod a ruhába, vagyis az elejébe, ettől lesz éle minden ruhának a szekrényben. Ott ilyen sittes stoki,kocka tetejű szék nincs, minden ruhát a szekrényben tartasz, mindennek megvan a pontos helye, de minek gyakorolsz rá? Ha alapkiképzésre mész, ott unásig fogod csinálni. A sablon méretét leirtam, 25 cm hosszú, 2,5cm széles a kicsi, a nagy 25cm hosszú 5 cm széles, kartonból vágd ki
2017. aug. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!