Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Támogatnád vagy elleneznéd a...

Támogatnád vagy elleneznéd a sorkatonaság visszaállítását?

Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 20:43
1 2 3 4 5 6
 11/52 árokpart ***** válasza:
80%
Igen és utána mindenkinek csak Wartburgja lehetne és csak kőbányai sört ihatna és pálinkát. Hi hi hi.
2017. jún. 17. 21:15
 12/52 anonim ***** válasza:
81%

'Igen és utána mindenkinek csak Wartburgja lehetne és csak kőbányai sört ihatna és pálinkát.'

Jah, úgy néznénk ki, mint egy totál lepukkant balkáni állam XD

2017. jún. 17. 21:19
 13/52 anonim ***** válasza:
11%

Ja,majd olyan ország leszünk,ahol 1 orvos jut 10000 lakosra.

Meg minden migránsra jut majd 1 sorkatona...

2017. jún. 17. 21:19
 14/52 anonim ***** válasza:
68%
Ellenezném.
2017. jún. 17. 21:22
 15/52 anonim ***** válasza:
85%

Én lehúztam 18 hónapot.

Aki támogatná az 1 napot sem húzott le, ezt bármiben lefogadnám!

2017. jún. 17. 21:32
 16/52 anonim ***** válasza:
28%

Támogatom. Nem lenne olyan drága, ami pénz stadionokra költünk azt tudnánk arra is fordítani, hogy a fiatalok egy korszerű katonai oktatást kapjanak. Nem olyan sorkatonaság kell, mint a néphadsereg idején, hanem olyan mint ami az Egyesült Államokban működik, de közelebbi jó példa az osztrákoknál amilyen rendszer van. Szóval egy nyugati típusú sorkatonai rendszert támogatnák inkább.

Üdv: egy volt hivatásos.

2017. jún. 17. 21:36
 17/52 anonim ***** válasza:
85%

'Szóval egy nyugati típusú sorkatonai rendszert támogatnák inkább.'

Csakhogy a kérdező a Néphadseregére gondolt, úgyhogy a nyugati kiesik :)

2017. jún. 17. 21:41
 18/52 anonim ***** válasza:
90%

'Nem lenne olyan drága, ami pénz stadionokra költünk azt tudnánk arra is fordítani, hogy a fiatalok egy korszerű katonai oktatást kapjanak.'

Ugyebár modern nyugati felszerelés játszik ez esetben, nem pedig a nyugdíjas szovjet cuccok....

2017. jún. 17. 21:45
 19/52 anonim ***** válasza:
21%
Én már nem voltam katona, de bánom. Szerintem hasznos volna a sorkatonaság és senki nem halna bele, ha mindenki végigmenne az alapkiképzésen, megtanulná a katonás fegyelmet, rendet, csapatmunkát csak pár hónapig és nyilván, ha hasznos feladatok lennének, nem söprögetés. És nem tudhatjuk mit hoz a jövő, a világ egyre változik, lehet 10 év múlva drágám megfizetjük, hogy felnőtt úgy 3-4... generáció, akik azt se tudják, a puska melyik végét kell az ellenség felé tartani! Ugyanis a történelem során SOHA senkire nem számíthattunk, amikor baj volt, 1956, 1945 Trianon, 1849, Rákóczi, stb. Illúzió volna azt hinni, hogy a NATO vagy bárki majd jól megsegít (főleg ha ők maguk is harcolni kényszerülnek egy világméretű konfliktusban)
2017. jún. 17. 21:50
 20/52 anonim ***** válasza:
36%

"Üdv: egy volt hivatásos."

Kérdezd már meg a mostani hivatásosokat, hogy mekkora a forráshiány jelenleg a hadseregünkben. Ha a stadionokra eltapsolt pénzeket beleforgatták volna a Gripenek még akkor sem tudnák kirepülni a lízingszerződésben foglalt órákat... :D

2017. jún. 17. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!