Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha az Oroszok megszállnának...

Ha az Oroszok megszállnának minket, mit csinálnának a cigányokkal?

Figyelt kérdés

2017. máj. 29. 17:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Már megbocsáts, de én több történelem versenyen is részt vettem, mert én voltam a legjobb az osztályban! Az egyiket meg is nyertem!

Az egyik tanáromnak az volt a fétise, hogy megbuktat másokat. Sz*rul adta le az órákat, volt hogy több mint a fél osztályt megbuktatta, egy másik évfolyamból. Komolyan azt hiszed, hogy mindegyik tanár jó fej, és rendesen tanít? Vannak olyan tanárok, akik be sem járnak órára. Igaz, ezt más mesélte nekem.

Az oktatási rendszer szánalmas Magyarországon, te pedig ne vonj le téves következtetéseket.

2017. máj. 29. 19:46
 12/18 Mopat ***** válasza:
65%

Az orosz(pontosabban: Szovjet) megszállás alatt is éltek mindenféle kisebbségek az országban. Az, hogy nem volt velük ennyi probléma, mint mostanság, az nem az oroszoknak volt köszönhető, hanem a szocializmusnak.

- Először, is mindenkinek dolgozni kellett. Nem osztogatták a segélyt ész nélkül. Nem működött gyerekgyár.

- Alkalmazni kellett a munkahelyeknek a cigányokat, de mondjuk kissebb fogyatékosokat is. Könnyű volt megtenni, minden munkahely állami volt.

- Az építőipar pl. felszívta a képzetlen munkaerőt is. Fekete vonat-ezzel jártak fel dolgozni Szabolcsból Pestre a romák.

- Nagyobb volt a rend. A már említett vonaton gyakran kitört a balhé, főleg fizetés után. Debrecenben leszállították az egész vagont, aztán a rendőrök végigverték őket. Senki nem rohant ombuccmannhoz. Kész...

Halkan hozzáteszem, akkor egy magyar sem tette jól, ha tömegverekedésbe, stb keveredett, hamar eljárt a hatóság keze!

- Ma ha valami hülyegyerek csinál valami jó heccet(sírköveket borogat, vonatot dobál), tele van vele a tévé, a net. Aztán egy héten belül látsz öt hasonló esetet, mert mindegyik meg akarja mutatni, hogy milyen vagány...Anno max. jól szájbaverték, és hallgattak.

- Persze, akkor is voltak problémák, "C-ügyek"(így hívták), gyárkapun belüli munkanélküliség, stb.

2017. máj. 29. 20:24
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Semmit, nem az ő problémajuk. Nekik ott vannak a csecsenek, stb.
2017. máj. 29. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:

gondolom mint elsőre

dolgozniuk kellet, akkor is voltak ilyen tolvajok csak kisebb arányba mert nem szerették a verést

megkérdezte a rendőr: te cigny mi az a kezedbe?

cigny: tyúk

rendőr: te cigny nem lopott az a tyúk?

cigny: nem főnök és már adta is a rendőrnek

tudta mindenhogy felviszik a Mecsekre sétálni csak az volt a kérdés hányan ütik

ma meg? ha lopáson kapják a cignyt kártérítést fizetnek nekik mert a rendőr kérdésekkel zaklatja AZÉ ME CIGNY

2017. máj. 30. 01:01
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

11,

Szívecském,ha tényleg olyan jó tanuló lennél,akkor lenne annyi eszed,hogy ilyen kérdésekkel a könyvtárba mész be,felcsapni pár törikönyvet vagy neten keresel valamilyen szakmai anyagot a témában,és nem a Gyakorin várod,hogy valaki "tanítson"...

2017. máj. 30. 01:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha elpaterolnák innen őket bárhova, szerintem sokan tárt karokkal várnák őket. :D
2017. máj. 30. 02:23
 17/18 A kérdező kommentje:

15: Most komolyan az a bajod, hogy feltettem egy kérdést? Meg amúgy is, hogy értetted, hogy ne lógjak ilyen oldalakon? Mi a f...sz bajod van azzal, hogy kíváncsi vagyok és érdeklődöm? Először is. Másodszor pedig, ki lógna ezen az oldalon? Itt csak kérdések vannak. Nagyon öreg lehetsz, ha azt hiszed, egy fiatalnak ez a szórakozás. Nem tudsz rólam semmit, szóval jobb ha befogod. Nem tudom, mi ebben neked az élvezet, de nem hiszem hogy normális vagy.

Többieknek köszönöm a válaszát!

2017. máj. 30. 09:32
 18/18 anonim ***** válasza:
2017. jún. 14. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!