Farcry5 vélemények? Nem elírás vagy topicrombolás a kérdés.
Azert írtam ide mert a gamelős topicba a gyerekek nem biztos képbe lennének.
Namost az van hogy az iszlámállam mintájára egy ilyen keresztényfundamentalista szekta abajgatja az amerikai középnyugatot.
A külsőségek mind egyeznek annyi hogy kereszt van a fekete zászlón nem az a hitvallás mint az isis/isil-nél.
Namármost egy cseppet megakadtam rajta hogy azért jelenleg is ölik a keresztényeket odalent,ezek meg(ubisoft)képesek egy ilyen játékot csinálni.
Én csak cod-ozni szoktam ugyhogy az ilyen kampánymódos játékok amúgyse izgatnak különösebben,tehát lehet azt mondani hogy akkor ne játszál vele.
Na de ez elvi kérdés valahol.
Az melyik?Az isztambuli vagy a brüsszeli?
Na azok számítanak.
Pont azért gáz a játék,mert durva torzítás.Olyan mintha mosdatnák a dzsibókat.
Persze nem akartak direkt iszlam dekort főgonosznak a játékba mert hát láttuk mi lett egy pár mohamedes viccesképből.De erre ez nem mentség.
Inkább csináltak volna egy űrlényzombi kombót
Na a civilhentelős része nem tetszett.Megintcsak elvi dolog.
Komolyan nem tetszett.
Az a sztori hogy a makarov(mint a 9x18as kaliber)a főgonosz és belebújtunk a bőrébe?De miért?Mért nem ellene?
Nem tudom jól értettem-e egyáltalán
"Az már történelem.Nem számít."
Amennyire kihat a jelenre, annyira számít.
Amúgy biztos késő van és azért, de egy csöppet nehéz volt értelmezem az írásod. Tehát: az Iszlám állam évente több százezer keresztényt öl meg (úgy hallottam, konkrét cikket nem tudok felhozni). És mégis a játékban úgymond keresztényeket kell gyilkolni. Szerintem a játék élménye a cél, nem az, hogy a virtuális ellenségekből kevesebb legyen, vagy hogy éppen kik az ellenségek. Persze nyilván megbotránkoztató, ha mondjuk ártatlan civileket kell vadászni, vagy hasonlók. Épp ezért játsz olyannal, ami nem botránkoztat meg.
Katonák ellen harcolni egész más.Még akkor is ha fals ügyért történik.
Az iszlámállam olyan stílust honosított meg a hadviselésben ami már eléri a dicső középkori vérengzések szintjét.
Az a bajom hogy mért finomkodnak velük?
Akkor miért nem vállalják be hogy csinálnak egy játékot amiben iszlámállam jön létre amerikában.
Persze azzal játszok amivel akarok,de most minden xarra azt mondjuk hogy ne törődj vele?
Amúgy nem vagyok vallásos.Meg sem vagyok keresztelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!