Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Meddig mutatható ki a fű a...

Meddig mutatható ki a fű a vérből?

Figyelt kérdés
Múlthéten voltam egy legény búcsún ahol rendesen eláztam! De csak most jutott a tudomásomra hogy nagy valószínűséggel egy jointot is elszívtunk! Nekem meg 1-2 héten belül mennem kellene Kecskemétre alkalmassági vizsgálatra! Addig kitisztulhat belőlem ha jó fokhagymásan táplálkozok és elmegyek plazmát adni?

2017. máj. 14. 05:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi fogyasztásnál 24 óra és kiürül a vérből. Vizeletből bő egy hétig.

Ha rendszeresen használnád, akkor 1 hét a vér is.

A hajadból hónapokig kimutatható.

2017. máj. 14. 05:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hajból szerintem már nem tudják mert tegnap nyírattam le nullással!
2017. máj. 14. 06:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért nem vársz az alkalmasságival? Adnak később is időpontot. Ja amúgy bevonuláskor is van drogteszt, az egyik gyereket a rendőrök vitték el
2017. máj. 14. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem az alkalmassági zavar, hanem az, hogy ilyen állapotban akarsz plazmát adni.
2017. máj. 14. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Alkalmasságin van drogteszt ?
2017. máj. 14. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:

#4 A kérdőíven csak intravénás drogokat kérdeznek!

Meg amúgy is nehogy azt merd nekem mondani hogy te pusztán jó szándékból jársz plazmát adni mert itt helyszínen kiröhöglek! :D Mert én is plazmaadó vagyok de közbe mellete rendszeres véradó is! 27 évesen már 47 szeres véradó vagyok és kb 1-2 éve járok hébe-hóba plazmát adni és már a legelső nap amikor kellet kitöltenem a kérdőívet hogy miért adok plazmát meg honnan hallottam róla...stb! Gondolkodás nélkül X-eltem azt hogy pénzért! Sokan persze a jó szándék meg a franc se tudja hogy mik voltak ott! Az ilyenek kamuk mert ha tényleg annyira nem lenne a jó szándék mint ahogy sokan azt mondják akkor nem lenne bajban a magyar vérbank! Amúgy meg a kérdezőnek meg annyit mondanék hogy várjon még biztonság kedvéért még 1-2 hetet én tavaly jelentkeztem katonának és hát hasonlóak voltak a körülmények de én is beleszaladtam egy ilyen estébe Tejfakasztó volt nálunk szóval ott is folyt a pia rendesen!

2017. máj. 14. 14:37
 7/7 anonim válasza:

Lehet h kicsit késő a válasz, de értek hozzá.

Vizelet: max. 30 nap.

Vér: Kb.: 2 hét.

Haj (hajhagyma): akár 90 napig.

Remélem segítettem!

2017. nov. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!