Katona szeretnék lenni. Lent sok kérdés válaszolnátok?
Figyelt kérdés
7.be járok thai boxolok erőnlétem olyan közepes van egy kis gerincferdülésem 2-3 tanuló vagyok de inkabb 3as alá hova menjek tovabb tanulni? Százhalombattán lakok pestre bejárás nem zavar annyira én inkább bevetést missziót szeretem legjobb az a vadászpilóta lenne a pörgést g erőt úgy bírom bár lenne azèrt még mit lukas a fogam de nem tántorít vissza az hogy kihuzatom azt. De még az ejtőernyős is jó lenne de mindegy csak bevetés legyen akárhol akár afganisztánban hasonló helyeken. Fizu minnél jobb legyen akár az életemet is feláldozom ha úgy van.2017. ápr. 23. 13:24
11/11 anonim válasza:
Bármilyen középiskolai végzetséggel lehetsz katona ha hivatásos nem is de "szerződéses katona" igen.viszont pilótának igen is jól kell tanulni és oda kitűnő fizikai állapot kell ahhoz zero tolerancia van.
Az hogy boxolsz az semmit nem ér hiába vagy kigyúrt ha rossz a kondid mert katonának fizikailag kitartónak kell lennie birjal futni kilométereket stb.
Legfőbb dolog hogy mentálisan ép legyél de aki háborúba vágyik az eleve nem az, fogalmad sincs mi a háború, elképzelése mindenkinek van de a valóságban ez sokkal rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!