Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A határvadász jobban megéri...

Kálvin Tamás kérdése:

A határvadász jobban megéri mint a belugyi rendészeti?

Figyelt kérdés
Értem itt azt,hogy ugye én gimnáziumba járok van még 2 évem útána jelentkezhetek rendészeti szakközépbe,de a határvadász ugye 6 hónapos a belugyi pedig 2 éves ,de egy belugyi rendész kap kb 140 ezer forintott,a határvadász pedig 220 ezret havonta akkor melyik éri meg jobban? Mert a határvadász csak 6 hónapos ráadásul sokal többet fizet. Valaki el tudná nekem ezt mondani ?

2017. márc. 27. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért a határvadász eléggé instabil terület, nagyon új. Előfordulhat, hogy amint lecseng a menekültkrízis, akkor felszámolják az egész kócerájt. Akkor aztán viszlát munkahely. Egyéb juttatásokat elfelejtetted beleszámolni mindkét oldalon.
2017. márc. 28. 01:55
 2/10 A kérdező kommentje:
ertem enis ettol félek hogy ha nem lesz migrans akkor mi lesz? de arra is gondoltam hogy hatarvadasz utan tovabb lehet tanulni es en tekkes akarok lenni gondolom ez lehetséges es amúgy milyen jutatasokat elmagyaraznad biztos jobban értesz hozza :)
2017. márc. 28. 06:44
 3/10 A kérdező kommentje:
ugye havonta 220 hatarvadasznak plusz cafateria evi 200 ezer ingyen telefon nyelvi pótlék tul ora atb belugyinel? 140 ezer havi plusz....??
2017. márc. 28. 06:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Te honnan vetted ezt a 220 ezret?

Ez max bruttó.

2017. márc. 28. 08:13
 5/10 anonim válasza:
Ingyen telefon??? 220e? Honnan szeded ezeket a hülyeségeket?
2017. márc. 28. 09:03
 6/10 A kérdező kommentje:
hát én úgy tudom hogy ez így van ezt olvastam stb.De ha nem ígyvan akkor létszives világositsatok fel:)
2017. márc. 28. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyértelműen rendészeti szakközép. A határvadász képzés egy őr-járőrtársi részszakképesítést ad. Amolyan gyorstalpaló. Önálló intézkedést nem kezdeményezhet, egyedül nem tevékenykedhet, rszki-t végzett őrmester viszont önálló intézkedésre jogosult. 220 az bruttó.

Haha ingyen telefon haha

2017. márc. 28. 18:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm valaki normálisan válaszolt,hát figyelj én ezt hallottam ingyen telefon nekem ezt mondták én ezt tudom te át adtad az információt számomra,hogy ilyen nincs megjegyeztem :D és amúgy én csak azért érdeklődöm ez iránt mert cseppet gyanús ez a(gyors taplós határvadász) mert én is belügyire akarok menni,szóval akkor a belügyi jobban meg éri mint a határvadász? (amúgy a tervem és a célom az,hogy TEK-es lehessek,de oda tudtommal belügyi kell és csak 3 év szolgálat után lehet menni bár javítsatok ki ha tévedem.
2017. márc. 28. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:
menj el katonának több pénzt kapsz! Határvadászként lent vagy 3-4 napot! Katonaként meg 2-3 hónapot
2018. jan. 3. 05:23
 10/10 A kérdező kommentje:
mármint hol vagyoklent?
2018. jan. 5. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!