Ez milyen típusú fegyver lehet?
2017. márc. 26. 19:29
1/16 savanyújóska válasza:
[link] - Nekem ennek tűnik, a dobtár opcionális kieg lehet, más típusokhoz is találtam.
3/16 anonim válasza:
Biztos, hogy nem az , mint amit az első válaszadó linkelt. (6. másodpercnél látszik az irányzék)
Én valami Heckler & Koch variánsnak gondolnám.
A dobtár (csigatár) opcionális (igazából sokat nem jelent)
4/16 anonim válasza:
AKS-74 sem lehet, ott sem stimmel az irányzék.
5/16 anonim válasza:
Megnézve a klippet és más szögből is látva valamelyik Hk Mp5 lehet, de bele lehet barmolva mert a célgömb mintha hiányozna.
6/16 homo ludensz válasza:
Az első valódi dobtáras a Thomzon volt még az amerikai alkoholtilalom idején volt nagy divat. A PPS2 töl sokkal bonyolultabb volt ezért nem terjedt el olyan nagy számban. A finn-szovjet háborúban a finnek is használtak dobtáras géppisztolyt de az is költséges bonyolult fegyver volt. A PPS-ek súlyzáras megoldása olyan volt mint pár évvel ezelőtt a wc. víztartály lehúzója. Egyes lövésre alkalmatlan volt de -40 fokon is rövid sorozatot lőtt.
7/16 anonim válasza:
Oké "homo ludensz", de ez hogy jön a kérdéshez?
10/16 anonim válasza:
Ahogy már többen is írták:
Az a "dobtáras" egy MP-5 csak szegénykémet jól elcsúfították a tárral, meg a váltámasznélküliséggel, sőtt ha jól látom valami idegen csőszájfék van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!