Ha jelentkezem szerződéses katonának mennyi idő kb amíg behívnak?
Figyelt kérdés
Tehat mennyi idő amíg elkezdhetem a kiképzést?2017. márc. 22. 20:01
1/9 anonim válasza:
Nem tudom. Toborzóban mit mondtak?
2/9 A kérdező kommentje:
Ott még nem voltam ezért kérdezem, mert ha mondjuk 2 hónap akkor addig nem szívesen hagyom ott a jelenlegi munkahelyem.
Ja és az asztma-már kinőttem, 8 éves korom óta nem is szedek rá gyógyszert-az kizáró ok?
2017. márc. 23. 15:55
3/9 anonim válasza:
Ha bemész a toborzóirodába az nem jelenti azt automatikusan hogy szerződést kötnek veled, szóval semmi köze a jelenlegi munkahelyedhez. Egyáltalán nem kell felmondanod előtte.
Először átnézik az adataidat és elküldenek egészségügyi alkalmasságira. Csak ha ott megfelelsz, azután kötnek veled később szerződést és beütemeznek a kiképzésre, ami évente 2x-3x van.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. márc. 23. 22:33
5/9 anonim válasza:
Látszik hogy nem sok közötökvan hozzá.. Havonta van bevonulás Szentendrére, ha nagyon gyorsan lemegy az alkalmassági, fizikai, akkor is legalább 2 hónap mire mehetsz bevonulni, de az egészségügyin, meg a fizikain alkalmasnak kell lenni. Meg az erkölcsid tiszta legyen
6/9 anonim válasza:
Ha nincs benne a háziorvosnál a gépbe akkor az asztma nem számit mert gyerekkori, de ha benne van az cumi, mert a háziorvos fog kitölteni egy lepecsételt nyomtatványt, amit viszel Kecskemétre az alkalmasságira
7/9 anonim válasza:
2-3 hónap a kifutási ideje. Aztán mehetsz Kecskemétre. Ott mindent megcsinálnak egy helyen 2 napot vesz igénybe általában, érkezés napján orvosi/pszichológiai, az eredményeket még az nap meg is tudod, másnap van a fizikai. Ennyi. Ha megfeleltél mindenhol ők megküldik a honvédségnek meg a toborzónak is a papírjaidat, ponthatárokkal együtt, és majd küldenek egy papírt hova kell bevonulnod a 3 hónapos alapkiképzésre, ami gyakorlati és elméleti részből áll, tehát neked ezt kell visszaadni, amit anyagot leadnak neked, ha nem felelsz meg, nem kötnek veled szerződést, nagyjából ennyi.
8/9 anonim válasza:
Ja és a kitöltendő orvosi papírokon egyáltalán nem kell mindent bevallani magadról, mert belekötnek, utána nézni megy úgy se fognak.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 26. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!