A rzsevi csatáról miért esik ennyire kevés szó?
Itt van! Erről a csatáról tettem fel egy ártatlan kérdést. De az emberek, azaz ti az egészet eltrollkodjátok....
Most mi gond volt a válaszommal? Megkérdezted, hogy miért esik kevés szó róla, én meg elmondtam a véleményemet. Lehet nem ez az igazság, de hogyha pontos választ akarsz akkor keress meg egy-két a témában járatos történészt...
"Tekintve, hogy még életemben nem hallottam erről a csatáról, valószínűleg pont annyira érdekes, mint a többi 100 másik a 2. világháború alatt..."
Ez egy szovjet felszabadító "hadjárat" volt. Miért esne szó Oroszországon kívűl bárhol is? A németek megtorpantak Sztálingrádnál. Ez volt a fordulópont. Nem az, hogy utána próbálkoztak visszaszorítani a németeket, ami úgysem sikerült ahogy olvasom...
Miért kéne ezt a történelem órán tanítani amikor olyan csaták volták, mint Sztálingrád meg Normandia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!