Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A rzsevi csatáról miért esik...

A rzsevi csatáról miért esik ennyire kevés szó?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy a szovjetek Sztálingrád alatt aratott diadala elfedi az ott bekövetkezett fiaskót, de a német dokumentumokban biztos készültek feljegyzések. A nyugati történészek miért nem foglalkoznak vele? Miért kellett várni az új gondolkodású orosz történészekre? Az rendben, hogy a szovjetek zárolták az anyagokat, de a német levéltárakban biztos jelen volt/van a dolog.

2017. márc. 7. 16:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
A francot se érdekli 1 csata a másik 1000 között ami pont ugyanolyan volt.
2017. márc. 7. 16:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Kit érdekel?
2017. márc. 7. 16:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Például engem, 2-es :)
2017. márc. 7. 16:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy még életemben nem hallottam erről a csatáról, valószínűleg pont annyira érdekes, mint a többi 100 másik a 2. világháború alatt...
2017. márc. 7. 18:25
 5/15 A kérdező kommentje:
Aki nem tud értelmes választ írni, azt szépen kérem lépjen túl! Miért nem lehet megérteni, hogy vannak, akiket érdekel a hadászat??
2017. márc. 7. 18:27
 6/15 hollófernyiges ***** válasza:

Szerintem a tangai csata sokkal érdekesebb volt :)

[link]

2017. márc. 7. 18:33
 7/15 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van! Erről a csatáról tettem fel egy ártatlan kérdést. De az emberek, azaz ti az egészet eltrollkodjátok....

2017. márc. 7. 18:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Most mi gond volt a válaszommal? Megkérdezted, hogy miért esik kevés szó róla, én meg elmondtam a véleményemet. Lehet nem ez az igazság, de hogyha pontos választ akarsz akkor keress meg egy-két a témában járatos történészt...

"Tekintve, hogy még életemben nem hallottam erről a csatáról, valószínűleg pont annyira érdekes, mint a többi 100 másik a 2. világháború alatt..."

2017. márc. 7. 19:06
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez egy szovjet felszabadító "hadjárat" volt. Miért esne szó Oroszországon kívűl bárhol is? A németek megtorpantak Sztálingrádnál. Ez volt a fordulópont. Nem az, hogy utána próbálkoztak visszaszorítani a németeket, ami úgysem sikerült ahogy olvasom...

Miért kéne ezt a történelem órán tanítani amikor olyan csaták volták, mint Sztálingrád meg Normandia?

2017. márc. 7. 19:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem a töri órákról van szó. Dokumentumfilmek, cikkek, könyvek.
2017. márc. 7. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!