Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mért akarja minden ország igy...

Mért akarja minden ország igy megoldani?

Figyelt kérdés
Minden ország a diplomáciával meg minden anyám kinyjával akarja megoldani az ISIS problémát (jó persze harcolnak is ott). Tudom, hogy a háború nagyon sok emberéletet követel meg nyersanyagot!De egyszerűbb úgy elintézni egy országot?NEM?! Végülis minden államnak a saját érdekei a jó, hogy terjeszkedjenek! IGEN KIFEJEZETTEN AZ AZ EMBER VAGYOK AKI HÁBOORÚVAL SZERETI MEGOLDANI A PROBLÉMÁKAT! Nyugodtana nyázhattok :D
2017. febr. 27. 15:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Afganisztánban és Irakban is milyen jól meg lett oldva minden azzal, hogy lerohanták őket.
2017. febr. 27. 15:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az isis nem egy hadsereg, hasonló a tálibokhoz, nincs egyenruha csak civilek fegyverrel, emiatt nehéz velük harcolni, de nem lehetetlen. Az Európai hadseregek nem képesek ezt megoldani, anyagi okok miatt, az USA igen sokáig volt jelen a mai isis területén és gondolom elegük lett belőle, nincs meg a szükséges társadalmi összefogás.
2017. febr. 27. 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Értem én, de egy gondolatkísérlet:

Az ISIS (isten őrizzen) a te lakóhelyedet, városodat ellenőrzése alá veszi. Te, és sokan mások szívből utálod őket, de nem tehetsz semmit a fanatikus fegyveresek ellen.

Erre jön egy új, dinamikus politikus, mondjuk egy új amerikai elnök, és azt mondja, ebből elég, el kell őket törölni a fenébe. Porig bombázzák a városodat és te is ott döglesz ártatlanul.

Most mit sírsz? Igaz, hogy te meghaltál, de áldozatokat kell hozni, egy csomó embernek meg tök jó, hogy hamar megoldódott az ügy.

Tehát ez nem megy. Oda kell menni nagy erőkkel, szárazföldön, tankkal, gyalogos egységekkel. Elhúzódó utcai harcok fanatikusok ellen, akik háztömbről - háztömbre fognak az utolsó lőszerig harcolni és boldogan halnak meg Allah és a próféta nevével ajkukon.

Az olyasmit meg az USA - ban nem nagyon szeretik, amikor Bill, Joe, Jack fekete nejlonzsákban kerül haza onnan, amely országot egy átlag amerikai azt sem tudja hol keresse a földgömbön. Ráadásul valag sok pénzbe is kerül. Az az elnök, aki ezt elrendeli, fújhatja az újraválasztását.

2017. febr. 27. 16:07
 4/11 Fatal_3rror_ ***** válasza:
66%

" IGEN KIFEJEZETTEN AZ AZ EMBER VAGYOK AKI HÁBORÚVAL SZERETI MEGOLDANI A PROBLÉMÁKAT! "

Hány hány problémát sikerült eddigi életed során háborúval megoldanod? :)

2017. febr. 27. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom te rohamoznál az első sorban, ugye?

Vagy csak könnyű a gyerekszobából osztani az észt?

2017. febr. 27. 16:50
 6/11 Molyember ***** válasza:
100%
Az az érzésem, hogy katonának alkalmatlan lennél, Rambo. :D
2017. febr. 27. 17:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
"IGEN KIFEJEZETTEN AZ AZ EMBER VAGYOK AKI HÁBORÚVAL SZERETI MEGOLDANI A PROBLÉMÁKAT!" Ó, te kis zsebnapóleon, hát ki gátol meg benne, hogy elmenj zsoldosnak, vagy aminek akarsz és kiéld az ezirányú vágyaidat?
2017. febr. 27. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt tudtad, hogy a háború is diplomácia? Csak igen ritkán eredményes.
2017. febr. 27. 18:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam h azokat a teruleteket is amelyeket elfoglaltak, azokat megtisztitani De az egèsz országot a sárga földbe kell taposni, nemfogunk igy elorebbhaladni semmivel ha csak várjuk hogy Donáld ès Putyin haverunk ül a székben és röhögnek.
2017. febr. 27. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Az egész országot sárba, földbe taposni?

Ja hogy legyenek újból menekültek. Az elégetlen környezetben alakuljanak ki újabb terrorszervezetek.

Vagy öljük meg a őket és gyerekeket is?

2017. febr. 28. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!