Azt hallottam es irtak a neten h nemetorszag megnyitja a hadsereget az europai emberek elott. Igy lenne eselyem fallschmirjagernek allni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 21:33
1/6 Donald J. Trump válasza:
Magyarországon is van esélyed rá, csak itthon ejtőernyős vadásznak hívják. Persze ez nem hangzik olyan menőnek meg egzotikusnak, de a Honvédség ezen alakulatainak pont nem kell szégyent vallania nemzetközi összevetésben sem.
2/6 A kérdező kommentje:
Jo csak a nemeteknek jobb cuccaik vannak es nem helikopterbol ugralnak.persze tisztelem a magyarokat is na de megis..
2017. febr. 5. 21:53
3/6 anonim válasza:
Jelenleg folyik a vita hogy Eu-s allampolgaroknak is lehetove tegyek a szolgalatot a Bundeswehr-ben.
De dontes meg nincs.
Elit katona viszont szinte tuti nem leszel, arra van echte nemet is eleg.
4/6 Estádio de Felchút válasza:
"fallschmirjager"
Az, b*szki. Na, igyálmeg még egy jégert oszt feküdj le aludni.
5/6 anonim válasza:
Én Panzerfaust akarok lenni a németeknél.
6/6 anonim válasza:
Nagyon sokat olvastam a témában németül, mivel van nyelvtudásom és nekem is ez tartozik a céljaim közé. Igen, EU állampolgárok lehetnek tagjai a Bundeswehr-nek. Azt hogy lehetsz-e Fallschirmjäger, azt az orvosod fogja megmondani, akinél az alkalmassági vizsgálat zajlik (Egyébként az alkalmassági nem kifejezetten buktatós). Ha van vmi testi problémád, akkor problémától függően felírják egy papírra, hogy hova nem mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!