Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tényleg elmebeteg vagyok, ha...

Tényleg elmebeteg vagyok, ha harmadik világháborút akarok?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy a nukleáris fegyverekkel hatalmas lenne a pusztítás és én is meghalhatnék, de nem érdekelne, mert csak globális szempontokat tartanék szem előtt. Bármi is történne, az egysejtűekből újra kisarjadna az élet és a jelenlegi emberiségtől csak jobb jöhetne. De ez a legrosszabb forgatókönyv, biztos vagyok benne, hogy maradna ember, mert az ember rosszabb, mint bármilyen kártékony lény, mindig lenne túlélő.

Tényleg olyan rossz lenne, ha lenne egy kis frissülés, felrázódna a világ az állóvízből? A Windowst is újraindítjuk, ha belassul.

A kérdésem főleg racionális, elemző szemléletű embereknek szól, nem önjelölt Teréz anyáknak, akik begőzölnek ha emberhalálokról hallanak és a szemükben gonosz vagyok ezzel a véleményemmel.

Emberből sok van és pótolhatóak. És igen, én is, nem érdekel, hogy élek vagy halok, röhögve nézek szembe bármivel, amit hoz az élet, számomra a halál lehetőség, nem kudarc.

Nem vérszomjas diktátor hajlamú pszichopata vagyok, csak ami a világban történik az annyira groteszk és abszurd, hogy csak ezt az egy lehetőséget tartom célravezetőnek, hogy legyen egy globális reset.

2017. febr. 3. 00:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy vagy. Ilyen túlnépesedés mellett inkább az az aki nem akar.
2017. febr. 3. 10:07
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük félre az emberhalált? Biztos? Ok.

Teljesen hazavágni az eddig ismert egyetlen élhető bolygót holmi piti hatalommánia miatt a legnagyobb őrültség a világon. Igaz háború nélkül is hazavágjuk, de azért az, hogy egy bomba ledobása után 50 évig még a fű se nőjön rendesen a környéken, az már egészen más kategória.

Jah, most a nukleáris fegyverek a hadászat csúcsai, de abból manapság már mindenkinek van, aki számít, szóval nyilván kell valami még nagyobb, még halálosabb, ami mellett egy atombomba kiscsicskának néz ki, és be lehet sz@ratni az ellenséget.

Mindig ez van, pár ember kitalálja, hogy ők túl jók ahhoz, hogy másokkal egyezkedjenek, és a lakosság hal meg miattuk.

Azzal nem rázol fel semmit, ha normális állampolgárok halnak meg, mert akinek hatalma van, az úgysem tud rendesen megülni a fenekén, és pár évtized múlva ugyanitt tartanánk.

2017. febr. 3. 10:43
 13/30 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj(?), hogy fogalmad sincs róla, mit jelent valójában a háború. Nagy tévedés, hogy ha lenne egy 3. világháború, az mindjárt a „globális reset”-tel kezdődne. Azt megelőzné jó néhány év éhezés, a lakosság vegzálása, nemi erőszak, megaláztatások, kínzások és járványok. A „globális reset” csak a történet vége lenne, ha egyáltalán megérné valakinek, hogy aztán „50 évig fű se nőjön”. A globális resetet egyébként épp azok élnék túl a különféle óvóhelyeken, akik már a konfliktusért és a pusztulásért is felelőssé tehetők.

Egyébként pedig bírom a „jelenlegi emberiségnél csak jobb jöhet” dumát. Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a jelenlegi emberiség nagyságrendekkel jobb, mint a néhány száz évvel ezelőtti, ahogy az élet is kényelmesebb, és a világ bizonyos területein igazságosabb és kiegyensúlyozottabb is. Ha te ezt lecserélnéd arra, hogy kezdjük elölről szó szerint a koncon marakodó kutyákként (mert metaforikusan sokan még most is azok), hát pont annyi eszed van, mint amennyi látszik.

És igen, vagy elmebeteg vagy, vagy egy végtelenül szűk látókörű ostoba ember.

"Emberből sok van és pótolhatóak" Nos, a hozzád hasonló gondolkodásúakért lehet, tényleg nem kár.

2017. febr. 3. 12:19
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

'Dehogy vagy. Ilyen túlnépesedés mellett inkább az az aki nem akar.'

A többség azért szeretné elkerülni az újabb világháborút.

2017. febr. 3. 12:21
 15/30 anonim ***** válasza:
82%
Igen.
2017. febr. 3. 12:39
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"Bármi is történne, az egysejtűekből újra kisarjadna az élet és a jelenlegi emberiségtől csak jobb jöhetne."

Én ebben sem lennék olyan biztos, ugyanis ha beigazolódik a nukleáris tél, nukleáris nyár elmélet, akkor a végén az ózonréteg olyan szinten károsodna, hogy a magas UV sugárzás miatt magasabb szintű életformák képtelenek lennének a bolygón élni.

2017. febr. 3. 14:17
 17/30 anonim ***** válasza:
21%
Hú itt mindenki atomfizikusnak képzeli magát.
2017. febr. 3. 14:26
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg elmebeteg vagy. Korábban leírták, hogy miért.
2017. febr. 3. 23:22
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi a problémád a jelenlegi világgal?

Ennél békésebb, humánusabb, szabadabb világ még nem létezett, amióta embert hord a hátán a föld.

Nem is olyan régen Kínában még embereket fűrészeltek ketté nyilvánosa, és azt mindenki elfogadta.

Vagy a nyugati világban(is) elfogadott volt a rabszolgatartás, vagy a feudális rendszer.

A zsarnok, kapzsi királyokról meg ne is beszéljünk.

Ahogy pedig előttem írták, akik az apokalipszis után kiemelkednének a romok alól, nem feltétlenül a legjavából kerülnének ki.

Azok a túlélők valószínűleg mindent levetnének magukról, amit ma erkölcsösnek, emberiesnek nevezhetnénk.

Valószínűleg megennék a náluk gyengébbeket, az erősebbeket pedig aljas módon próbálnák eltenni láb alól.

Máskülönben pedig kérdező el kell hogy keserítselek, de valószínűleg már 100 év sem kell hozzá, és az emberiség levetkőzheti a Földnek nevezett sárgolyó korlátait.

Az embernek nevezett parazita vírus addigra valószínűleg más bolygókat is megfog fertőzni.

A Föld, kb 4,5 milliárd éves. Ebből az Ember (Homo Sapiens) nem egészen 300 000 éve él rajta.

Szerinted mi lesz velünk a következő 300 000 évben??

2017. febr. 4. 05:31
 20/30 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%
Magyarul neked szar életed van, ezért legyen mindenki másnak is szar...
2017. febr. 4. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!