Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A harmadig világháború mennyir...

A harmadig világháború mennyire esélyes a közeljövőben?

Figyelt kérdés

2017. jan. 14. 18:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

És már megint egy atomos kérdés

Nem lesz

Mert nem es kész

Atomos biztos nem

Sok országra kiterjedő lokális ,,polgár"háborús gócok a fejlett világban az iszlám lakosság és a helyiek között.

Idezőjelbe polgár merthá idegenek itt végülis.

Ennek van esélye,nem tudom mennyi.sok vagy kevés.

Ha lesz valami akkor ez lesz

2017. jan. 15. 12:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Pont tegnap néztem meg a Vörös hajnal eredetiét. Abban volt atomcsapás, de csak pár stratégiailag fontos helyen.

A World at war szintén egy hidegháborús játék, abban is csak azért vetnek be atomot, hogy a ruszkik ne jussanak át a nyugati hegyeken (USA).

Nyilván nem egy filmre, és egy játékra kell alapozni, de nem hiszem, hogy lesz 3. vh. Ha mégis, akkor viszonylag hamar vége lesz.

2017. jan. 15. 16:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező. Ki támadna meg Kit? Ami miatt beindulna egy globális boxmeccs?

Kíváncsi vagyok, Te hogy gondolod ezt a dolgot.

2017. jan. 15. 18:11
 14/19 anonim válasza:
Ha lesz, akkor én az arabok oldalán fogok harcolni! Palesztin Testvéreim mellett! Felveszem a robbanómellényt, oszt megnyomom a piros gombot Orbán Viktor közelében.
2017. jan. 15. 18:27
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 Remélem csak egy eltúlzott viccnek szántad azt, amit most leírtál! Konkrétan megfenyegettél minket, hogy felrobbantod Magyarország Miniszterelnökét, ahogy lesz rá lehetőséged. Te normális vagy? Neked mi bajod van?
2017. jan. 15. 19:09
 16/19 anonim ***** válasza:

UFF! Ezt a kérdezőt letiltották!

Azért jó látni, hogy a GYK. nem engedi el a gyeplőt teljesen!

2017. jan. 15. 21:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Izé bocsi! Nem a kérdezőt, hanem Miguelt. Sorri.
2017. jan. 15. 21:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Miért tiltanának le? Egy teljesen normális kérdést tettem fel. Egyébként belegondolva szerintem se valószínű egy nagyobb háború, mert mindegyik fél túl sokat vesztene. Csak úgy átfutott az agyamon a kérdés pár napja. :) Szerintem mindenképpen kelet és nyugat között képzelhető el bármilyen komolyabb konfliktus. Oroszország India és Kina elég erős lenne.
2017. jan. 16. 11:45
 19/19 anonim válasza:

#10 "Már kitört , csak a terroristák vívják civilek ellen "

Ezt remélem nem gondoltad komolyan .

Tudod te egyáltalán ,hogy mi az a világháború???

Az miért lenne VH , hogy pár jelmezbe rohangáló majom robbantgat ?

A VH-t országok szogták vívni nem terroristák a civilek ellen te agyhalott......

2017. aug. 6. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!