Ha lemeygek egy lőtérre fegvyvertartási engedély nélkül, minden vizyga vagy olyasmi hiányában van lehetőségem lőni 18 éves kor alatt? Természetesen szülővel.
1. Igen, ha szülővel mész és ő is végig ott van. Meg persze egy ott dolgozó ember.
2. Előtte nagyon hosszan beszélnek neked a fegyverekről, hogy hogyan kell őket biztonságosan használni. Ha ezt végighallgattad, csak ezután kaphatsz egyáltalán éleset a kezedbe ott helyben.
3. Lőhetsz bármilyen kaliberrel (nincs olyan hogy "Te még csak 17 vagy, úgyhogy nem lőhetsz X lőszerrel"). De ha elsőnek mész akkor azt ajánlom maximum .22-es, 9 mm-es és .38-as lőszeres fegyvereket használj.
Szóval pl a sörétes puskát, vagy a .357 Magnumot, vagy az AK-típusú karabélyokat hagyd meg egy későbbi alkalomra. Én is voltam lőtéren lőni 16 évesen apukámmal.
Menj fel a netre.
Sok lőtér hirdet ...nem olcsón...lehetőséget lövészetre.
Kinek mi a nem olcsó. Én legutóbb két régi középiskolai barátommal voltam ilyen programon, kifejezetten amikor akciót hirdettek. 50-et lőhettünk fejenként, fejenként 12 ezer forintért. 9 mm-essel, sörétessel, gépkarabéllyal, forgópisztollyal. Nagyon megérte, mert hatalmas élmény volt és nekem volt az életemben már előtte pár lövészet, de ők először voltak abszolút.
És olyankor nem el kell lőni a tárakat öt másodperc alatt, hanem tényleg kiélveztünk minden lövést. Pl kitaláltuk hogy felváltva egyet lövünk, aztán különböző színnel megjelöljük a lőlapon és ki lőtt leginkább középre, stb. Fel lehet találni magunkat.
Vagy csak egyet töltünk a fegyverbe és megnézzük hogy a sörétes puskát egy kézzel ki hogy tudja lőni, stb :D Nagy élmény volt.
Nyilván én sem hetente járnék ilyenekre az áruk miatt, de akit annyira érdekelnek a fegyverek, az egyszer lazán befizethet egy ilyenre társakkal menve
Utolsónak
Az revolver, nem forgópisztoly.
Pár helyen forgópisztolynak hívják, de a hivatalos az revolver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!