Mit kell tenni ha valaki katonának adja ki magát miközben nem az?
Azt tudtad ha valaki belép a légióba, akkor azonnal megváltoztatják a nevét egy általa választott névre?
Ezzel a családját védik.
Régen ez csak valamilyen Francia név lehetett, de manapság akármit választhat. HOPPÁ!
Ha nyilvánosságra hozod az igazi nevét, azzal az Ő, és a családja életét veszélyezteted!
Honnan tudod, hogy milyen bevetéseken vett részt?
Lehet, egész falvakat kellett lemészárolnia parancsra!
Tudod a légiónak mi az egyik ideológiája?
Elárulom neked "marchez, ou crevez" annyit jelent, hogy "mész, vagy megdöglessz"!
Terjeszd csak az okosságaidat, de szerintem az a srác a kisújjával háromféleképpen tud téged megölni!
Úgyhogy szerintem még a regisztrációdat is töröld innen, mert ha megtalál, neked véged apafej.
Ja persze vótá sorozó irodába, ja peerszeee...
Miért nem azt írtad hogy 20 èvig a lègióban voltál...
Èn is voltam sorozó irodában, el is tudnàm mesèlni csak èpp kikapcsoltam a discovery-t az első 10 percnèl mert dolgom volt.
Utolsó. Mit tudsz Te rólam? Ki vagyok én? Hány évig éltem Franciaországban? Valóban voltam sorozóirodában, de a Gestapo szintű kihallgatásnál azt mondtam, hogy köszönöm, tévedtem.
Egyből elengedtek. Tudod nem mindenki él úgy, ahogy Te elképzeled. Azóta rájöttem, hogy nem bírom, ha nyomás alatt vagyok. Tudod, én nem a televízió előtt élem az életemet. Bocs, ha jártam olyan helyeken, ahová Te csak vágyakoztál egész eddigi életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!