Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Felszerelhetek e újból szerződ...

Felszerelhetek e újból szerződéses katonaként?

Figyelt kérdés
Elvégeztem az alapkiképzést, és kikerültem alakulathoz. Sajnos rövid időn belül nem volt más választás, családi probléma miatt le kellett szerelnem még a próbaidőm sem töltöttem ki. Nem kellett semmit visszafizetnem, el tudtam számolni minden ruhámmal. Ennek 2 hónapja. Van e valamiféle eltiltás, vagy törvény, hogy mennyi idő után szerelhetek fel újra? Azt tudom,vagyis hallottam , hogy 5 év azoknak akik szerződést bontanak, de ugye én még próbaidős voltam.
2016. dec. 27. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt hiszem 2 év, de nem 100%-ra mondom.
2016. dec. 27. 11:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod ! De remélem nincs igazad :/ Szerettem csinálni és hiányzik.. 21 éves vagyok és nem tudok mást elképzelni..
2016. dec. 27. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs rá semmilyen törvény. Visszafizetni meg azért nem kellett semmit, mert nem hivatásos voltál. Visszamész a toborzóirodába, hogy van-e üresedés, megmondod, hogy megvan az alapkiked, aztán szerintem nyert ügyed van.
2016. dec. 30. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!